Stoiximan Super League

Σάντος: «Σημαντική η νίκη, αλλά…»

Ανικανοποίητος με την απόδοση των ποδοσφαιριστών που χρησιμοποίησε κόντρα στον Μακεδονικό, για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Hellas On Line, παρουσιάστηκε ο Φερνάντο Σάντος, μετά τη επί του συλλόγου της Νέας Ευκαρπίας. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ κρατάει μόνο το αποτέλεσμα από τη χθεσινή αναμέτρηση, αφού θεωρεί πως: «Όλοι μπορούσαν να παίξουν καλύτερα».

Ανικανοποίητος με την απόδοση των ποδοσφαιριστών που χρησιμοποίησε κόντρα στον Μακεδονικό, για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Hellas On Line, παρουσιάστηκε ο Φερνάντο Σάντος, μετά τη νίκη 2-1 επί του συλλόγου της Νέας Ευκαρπίας. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ κρατάει μόνο το αποτέλεσμα από τη χθεσινή αναμέτρηση, αφού θεωρεί πως: «Όλοι μπορούσαν να παίξουν καλύτερα».

«Νικήσαμε και αυτό είναι το σημαντικό. Ήταν πάντως μια αρκετά δύσκολη νίκη. Συγχαρητήρια στον Μακεδονικό για την οργάνωση και τη συμπεριφορά του. Είναι μία καλή ομάδα που τα έδωσε όλα. Μας πίεσε ψηλά και μας δυσκόλεψε πολύ. Κάναμε κακό παιχνίδι. Ήμασταν υποχρεωμένοι να κάνουμε περισσότερα πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο», είπε αρχικά ο Πορτογάλος.

Στη συνέχεια, ο 54χρονος προπονητής ανέφερε: «Όσοι παίκτες είναι στον ΠΑΟΚ ή αξίζουν να είναι ή δεν αξίζουν. Όλοι μπορούσαν να παίξουν καλύτερα. Η ομάδα όμως δεν κατάλαβε τις ιδιαιτερότητες του αγώνα. Οι παίκτες του Μακεδονικού πίεζαν πολύ κοντά στην εστία μας και εμείς έπρεπε να το αντιληφθούμε. Δεν το κάναμε. Από τον αγώνα λίγα πράγματα μου άρεσαν. Με ενδιαφέρει η ομάδα και όχι η προσωπική απόδοση του κάθε παίκτη».

Τέλος, ο Σάντος μίλησε για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ηρακλή στο "Καυταντζόγλειο", τονίζοντας : «Αν δεν παίξει ο Χαλκιάς την Κυριακή, θα παίξει ο Γλύκος, του έχουμε εμπιστοσύνη. Ο Κονσεϊσάο θα παίξει, ο Γκαρσία έχει χάσει πολλές προπονήσεις, θα δούμε».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Μακεδονικού, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, δήλωσε: «Η προτεραιότητά μας είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα που να διεκδικήσει την άνοδό της στην επόμενη κατηγορία, από τη Γ΄ στη Β΄ Εθνική. Είχαμε την ευκαιρία να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας και να αναπτύξουμε το επίπεδό μας. Σε ορισμένες φάσεις φάνηκε η έλλειψη εμπειρίας και δώσαμε τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να σκοράρει, αλλά η γενική εικόνα της ομάδας ήταν καλή. Θα πρέπει όμως να προσέξουμε τη λεπτομέρεια. Είναι σίγουρο ότι είχαμε απέναντί μας ποδοσφαιριστές που μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά. Αν ήμασταν λίγο προσεκτικοί, θα είχαμε αποφύγει τα δύο γκολ που δεχθήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε τις αλλαγές για να δώσουμε κάτι περισσότερο στην ομάδα. Ο Μπαξεβάνος με την είσοδό του έδωσε ηρεμία στη μεσαία γραμμή, ενώ μπορέσαμε να επιτεθούμε περισσότερο από αριστερά με τον Σαρηγιανννίδη. Για το Μακεδονικό ήταν ένα ιδιαίτερο ματς. Είδαμε πολύ κόσμο στο γήπεδο, που είχαμε χρόνια να δούμε και ξύπνησαν θύμησες στο φίλαθλο κόσμο του Μακεδονικού. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ. Φέτος είναι σοβαρή και σταθερή ομάδα. Μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και το πρωτάθλημα».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x