Stoiximan Super League

ΙΩΝΙΚΟΣ: Επιστροφή στις προπονήσεις

Τη νίκη θα επιδιώξει με κάθε τρόπο την Τετάρτη ο Ιωνικός, ώστε να κλείσει όσο γίνεται θετικότερα τη χρονιά κόντρα στη Ξάνθη στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος της φετινής χρονιάς.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τη νίκη θα επιδιώξει με κάθε τρόπο την Τετάρτη ο Ιωνικός, ώστε να κλείσει όσο γίνεται θετικότερα τη χρονιά κόντρα στη Ξάνθη στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος της φετινής χρονιάς.

Μετά το ρεπό της Κυριακής, οι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού επανέρχονται τη Δευτέρα αύριο το απόγευμα στις προπονήσεις. Ο Βαγγέλης Βλάχος δεν θα έχει σίγουρα στη διάθεσή του τους τραυματίες Μπεκιάι και Κινγκ, όπως και τους νεαρούς διεθνείς Κοτίτσα και Σαχινίδη, οι οποίοι έχουν κληθεί στην εθνική ομάδα Νέων, ενόψει της προκριματικής φάσης του αντίστοιχου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Εν τω μεταξύ, ο τελικός σχεδιασμός και προγραμματισμός για τη νέα χρονιά θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα, οπότε και αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα ο μεγαλομέτοχος του Ιωνικού, Χρήστος Κανελλάκης, ο οποίος βρισκόταν στο Κίεβο.

Ο κ. Κανελλάκης ήταν επίσημος προσκεκλημένος της εταιρίας που παρασκευάζει τη βότκα Nemiroff, η οποία ήταν ο χορηγός του φετινού, θριαμβευτικού για την Ελλάδα, διαγωνισμού της Eurovision. Πρόκειται για την πρώτη σε πωλήσεις βότκα στον κόσμο, την οποία αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα η εταιρία «Νέκταρ» της οικογένειας Κανελλάκη.

Ο μεγαλομέτοχος των «κυανόλευκων» πήγε στην ουκρανική πρωτεύουσα την περασμένη Πέμπτη και επιστρέφει στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Κίεβο, εκτός των επαγγελματικών υποχρεώσεών του, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με τον πρώην προπονητή του Ιωνικού και νυν της εθνικής ομάδας της Ουκρανίας, Ολεγκ Μπλαχίν, ενώ παρακολούθησε από τις θέσεις των επισήμων και τον διαγωνισμό της Eurovision.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x