Stoiximan Super League

Κωφίδης: «Μια αναμέτρηση όπως όλες οι άλλες»

Σαν ένα συνηθισμένο παιχνίδι αντιμετωπίζει ο Σάββας Κωφίδης την καθοριστική αναμέτρηση της Τετάρτης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, όπως δηλώνει στο «Εθνοσπόρ». «Είναι ένας αγώνας και θέλουμε να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο. Αν πάρουμε την πρόκριση για το Κύπελλο UEFA, τότε ακόμα καλύτερα», δήλωσε ο τεχνικός του «γηραιού». Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Κατσαμπής. Συνάντηση με τον εισαγγελέα αθλητισμού θα έχουν εκπρόσωποι των δύο ομάδων, μετά από πρωτοβουλία του Ηρακλή
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Σάββας Κωφίδης μίλησε στο «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» για το παιχνίδι της Τετάρτης ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό, για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, το οποίο θα κρίνει και τον πρωταθλητή. Οι «ερυθρόλευκοι χρειάζονται μόνο τη νίκη για να κατακτήσουν τον τίτλο, ενώ ο Ηρακλής μόνο νίκη και στραβοπάτημα του Αιγάλεω κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για να ελπίζει σε έξοδο στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ (η έκτη θέση οδηγεί στο UEFA μόνο αν ο Ολυμπιακός δεν τερματίσει στις δύο πρώτες θέσεις). Ο τεχνικός του «Γηραιού» τονίζει ότι είναι ένα ματς σαν όλα τα άλλα.

«Για μένα δεν διαφέρει σε τίποτα απ’ όλες τις άλλες η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η φιλοσοφία μου δεν αλλάζει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Είναι ένας αγώνας και επιδίωξή μου είναι να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο. Αν αυτό φέρει κι έναν τίτλο, δηλαδή αν πάρουμε την πρόκριση για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ- κάτι που για εμάς είναι πολύ σημαντικό-, τότε ακόμα καλύτερα. Όμως, κατά την άποψή μου, το πιο σημαντικό είναι να δούμε το παιχνίδι σαν παιχνίδι. Προσπαθώ να περάσω τη φιλοσοφία ότι κανείς δεν χάνεται και κανείς δεν πεθαίνει. Θέλω λοιπόν κι εμείς και ο Ολυμπιακός να παίξουμε αυτό που μπορούμε και όποιος δείξει ότι είναι καλύτερος ας κερδίσει», ήταν τα λόγια του.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, ο Τάσος Κατσαμπής συμμετείχε τη Δευτέρα το πρωί στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, κάτι που σημαίνει πως εκτός απροόπτου θα είναι ετοιμοπόλεμος για τον αγώνα της Τετάρτης. Αντίθετα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και πάλι ο Ηλίας Πουρσανίδης και ο Νίκος Περπερίδης. Οι ποδοσφαιριστές του «γηραιού» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα προπόνησης που περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και τεχνικής. Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό θα ολοκληρωθεί την Τρίτη στις 17:30 με προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ενώ στη συνέχεια ο Σάββας Κωφίδης θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

*Συνάντηση με εκπροσώπους των Π.Α.Ε. Ηρακλής και Ολυμπιακός κατόπιν πρωτοβουλίας του «γηραιού» στο γραφείο του Εισαγγελέα Αθλητισμού κ. Φλωρίδη, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 14:00. Την Π.Α.Ε. Ηρακλής θα εκπροσωπήσουν οι κ.κ. Κάντας και Πατέλης ενώ την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός οι κ.κ. Μώραλης και Παπαβασιλείου.

Επιμέλεια: Δημήτρης Λυμπερόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x