Stoiximan Super League

Προ των πυλών ο Λεμονής

Πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου βρίσκεται ο Τάκης Λεμονής. Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση Χούτου. Τι δήλωσε στη «SportDay» ο πρώην πλέον προπονητής των «κυανέρυθρων», Έβαλντ Λίνεν. Ποια θέση ο πρόεδρος του συλλόγου, Φάνης Γαλλής, στον NovaΣΠΟΡ fm 94,6.

Πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου βρίσκεται ο Τάκης Λεμονής. Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση Χούτου. Τι δήλωσε στη «SportDay» ο πρώην πλέον προπονητής των «κυανέρυθρων», Έβαλντ Λίνεν. Ποια θέση πήρε ο πρόεδρος του συλλόγου, Φάνης Γαλλής, στον NovaΣΠΟΡ fm 94,6.

Έρχεται ο Λεμονής

Προπονητής του Πανιωνίου θα πρέπει να θεωρείται ο Τάκης Λεμονής. Μετά τη χθεσινή συνάντηση του Κώστα Τσακίρη με τον Έβαλντ Λίνεν, για να οριστικοποιηθεί η λύση της συνεργασίας τους, ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου συναντήθηκε με τον Τάκη Λεμονή στο σπίτι του Έλληνα τεχνικού, προτείνοντάς του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και χθες αργά το βράδυ ο 48χρονος απάντησε θετικά. Σήμερα(12/11) το μεσημέρι αναμένεται να υπογραφεί το συμβόλαιο, το οποίο θα έχει διάρκεια 1,5 έτος. Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Λίνεν και προπονητής του Πανιωνίου μέχρι να ανακοινωθεί ο Λεμονής, θα είναι βοηθός και του επόμενου προπονητή. Κανονικά στον πάγκο θα βρίσκεται ο Έλληνας τεχνικός στο κυριακάτικο(16/11, 19:00) εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή. Ο Λεμονής έχει υπηρετήσει ξανά τον Πανιώνιο, ως ποδοσφαιριστής, τη σεζόν 1992-93.

Λίνεν: «Το καλύτερο»

Η χθεσινή εξέλιξη φαίνεται πως ικανοποίησε τον Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος τόνισε μέσω της «SportDay» πως ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί. «Ηταν το καλύτερο που μπορούσε να γίνει και για τις δύο πλευρές. Δεν μπορούσα να αφήσω έτσι αυτό που συνέβη με τον Αμπντερ (σ.σ.: Ραμντάν, ο γαμπρός και συνεργάτης του) ούτε μπορούσα να επιτρέψω να γυρίσει ο Χούτος στην ομάδα. Έχουμε διαφορετικές απόψεις με τη διοίκηση, τόσο γι’ αυτό όσο και για θέματα ανάπτυξης και φιλοσοφίας του συλλόγου», ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός.

Ο παραγκωνισμός του Λάμπρου Χούτου θεωρείτο δεδομένος μετά το επεισόδιο που είχε την προηγούμενη εβδομάδα και με προπονητή τον Έβαλντ Λίνεν. Όμως, με την έλευση του νέου προπονητή τα δεδομένα είναι πιθανόν να αλλάξουν. «Αν ο νέος προπονητής τον θέλει, θα πρέπει να το ζητήσει από το Δ.Σ. Και από την άλλη πλευρά ο ίδιος ο παίκτης να μας πείσει ότι θα είναι ο περσινός Χούτος. Εάν θέλει, μπορεί να λύσει το συμβόλαιό του», επισήμανε ο Φάνης Γαλλής στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Eπιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x