Stoiximan Super League

Ο Ματζουράκης στον πάγκο του ΟΦΗ

Ο Γιάννης Ματζουράκης θα είναι ο νέος προπονητής του ΟΦΗ, σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο πολύπειρος τεχνικός, που άρχισε τη σεζόν στον πάγκο της Skoda Ξάνθης, φέρεται να συμφώνησε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Φανούρη Βατσινά, και πιθανότατα θα κάνει ντεμπούτο την Κυριακή στην αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ στο Παγκρήτιο

Ο Γιάννης Ματζουράκης θα είναι ο νέος προπονητής του ΟΦΗ, σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο πολύπειρος τεχνικός, που άρχισε τη σεζόν στον πάγκο της Skoda Ξάνθης, φέρεται να συμφώνησε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Φανούρη Βατσινά, και πιθανότατα θα κάνει ντεμπούτο την Κυριακή στην αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ στο Παγκρήτιο (16:45). Ο «Ρουμάνος» θα πάρει τα ηνία από τον Παύλο Αδάμο, ο οποίος κάθισε στον πάγκο των Ηρακλειωτών μετά την απόλυση του Φράντισεκ Στράκα. Ο 59χρονος προπονητής έχει εργαστεί σε Αιγάλεω, Πιερικό, Λάρισα, ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, Ολυμπιακό, Βέροια και Skoda Ξάνθη.

Διπλή προπόνηση

Με διπλή προπόνηση άρχισε σε εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Κυριακής. Η πρωινή προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών, ενώ στην απογευματινή δόθηκε έμφαση στην τακτική. Για το ματς με την ΑΕΚ δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Ισά και Κουνενάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x