Stoiximan Super League

Προσέχει για να έχει ο Βαλβέρδε

Μπορεί οι Τοροσίδης και Λεονάρντο να προπονήθηκαν κανονικά και σήμερα, ωστόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε προτίμησε να τους προφυλάξει και έτσι δεν τους συμπεριέλαβε στην αποστολή της αυριανής αναμέτρησης με τον Πανιώνιο (19:00, ΝΕΤ). .

Μπορεί οι Τοροσίδης και Λεονάρντο να προπονήθηκαν κανονικά και σήμερα, ωστόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε προτίμησε να τους προφυλάξει και έτσι δεν τους συμπεριέλαβε στην αποστολή της αυριανής αναμέτρησης με τον Πανιώνιο (19:00, ΝΕΤ). «Προάγγελος» ανανέωσης Νικοπολίδη.


Φυλάει τα ρούχα του για να έχει τα μισά

Οι μικροτραυματισμοί παικτών έχουν ταλανίσει πολύ μέχρι στιγμής τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος τεχνικός μη θέλοντας λοιπόν να ρισκάρει και έχοντας στο μυαλό του και το ματς με την Μέταλιστ προτίμησε να προφυλάξει τους Τοροσίδη και Λεονάρντο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, αν και οι δυο ποδοσφαιριστές ακολούθησαν και σήμερα το πρόγραμμα των υπολοίπων. Εκτός έμεινε και ο Ντιντιέ Ντομί, καθώς ο Γάλλος μπακ χρειάζεται ανάσες.

Από εκεί και πέρα ο Ιεροκλής Στολτίδης συνέχισε το πρόγραμμα που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Κοβάσεβιτς έκανε θεραπεία. Τέλος ο Σίσιτς συνέχισε το πρόγραμμα με τρέξιμο που ακολουθεί στο γήπεδο.

Η 18αδα του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Νικοπολίδη, Κόβατς, Πάντο, Α. Παπαδόπουλο, Άντζα, Τζόρτζεβιτς, Μπελούτσι, Ζεβλάκοφ, Λέτο, Ντουντού, Γ. Παπαδόπουλο, Γκαλέτι, Όσκαρ, Γκαλίτσιο, Μενδρινό, Ντιόγκο, Ρ. Μπράβο και Μήτρογλου.

Οι Στολτίδης, Σίσιτς, Κοβάσεβιτς, Παναγόπουλος, Ντομί, Λεονάρντο, Κ. Παπαδόπουλος, Πατσατζόγλου και Τοροσίδης που έχουν μείνει εκτός αποστολής θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.

Θωμάς Κολοβός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x