Την πεποίθηση πως με πολλή δουλειά η ΑΕΚ θα βγει από το αγωνιστικό τέλμα και θα επιστρέψει στις επιτυχίες εξέφρασε ο Ισμαέλ Μπλάνκο κατά τη βράβευσή του από τον ΠΣΑΠ (σε εκδήλωση με τη χορηγία της Nova) ως πρώτος σκόρερ στο περασμένο πρωτάθλημα.
«Δουλεύουμε για να ξεφύγουμε από την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Μόνο με δουλειά θα πάμε μπροστά», δήλωσε ο «Ζορό», ενώ πρόσθεσε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ για το βραβείο. Το αφιερώνω σε όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, στους συμπαίκτες μου, χάρη στους οποίους το κατέκτησα, και στην οικογένειά μου, που είναι πάντα στο πλευρό μου, στις καλές και τις κακές στιγμές».
Την τιμητική του είχε και ο Παναγιώτης Ζορμπάς. Ο 21χρονος μέσος της ΑΕΚ βραβεύτηκε ως καλύτερος παίκτης της Γ’ Εθνικής λόγω των εμφανίσεών του με τον Παναιτωλικό. «Θα ήθελα να το αφιερώσω στην οικογένειά μου, στον πρώην προπονητή μου, Μύρωνα Σηφάκη, στους πρώην συμπαίκτες μου και στον κόσμο του Παναιτωλικού κι εύχομαι να δούμε την ομάδα σύντομα στην Α’ Εθνική».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






