Δεδομένη είναι η απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού να ενισχύσει την ομάδα ενόψει της προσεχούς περιόδου με τρεις παίκτες ενδεκάδας, που θα αποτελέσουν κράχτες για τον κόσμο και θα είναι ικανοί να «γεμίσουν» τις εξέδρες της νέας έδρας της ομάδας, του ΟΑΚΑ.
Οι διοικούντες φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν ακόμη και 1,3 εκατομμύρια ευρώ στον Αλμπερτ Θελάδες για να τον αποκτήσουν. Ο 30χρονος μέσος που μένει ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης θεωρείται ιδανικός αντι-Μπασινάς και υπάρχει αισιοδοξία πως η προσφορά αυτή θα τον κάνει να κατηφορίσει στην Ελλάδα και να απορρίψει τις προτάσεις που έχει από ομάδες της Primera Division.
Εξάλλου, πολύ κοντά στη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Γιώργος Θεοδωρίδης, Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ και του Αρη δεν μετέβη, όπως είχε διαρρεύσει, στη Γερμανία, για να συζητήσει για το ενδεχόμενο μεταγραφής του σε ομάδα της Bundesliga και από το περιβάλλον του διαρρέει πως θα βρίσκεται την Τρίτη ή την Τετάρτη στην Αθήνα για να συζητήσει ή ακόμη και να κλείσει στον Παναθηναϊκό.
Εξάλλου, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει κλείσει του νεαρούς Τζιόλη και Μάντζιο, από τον Πανιώνιο, μια κίνηση η οποία επικροτήθηκε από πολλούς, καθώς το ταλέντο των δυο ποδοσφαιριστών είναι αδιαμφισβήτητο.
«Καυτή» εβδομάδα
Το σίγουρο είναι πως η ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι «καυτή» για τον Παναθηναϊκό. Ο λόγος, τα συμβόλαια και οι ανανεώσεις. Η αποχώρηση του Μπασινά πρέπει να θεωρείται δεδομένη και ήδη ο διεθνής μέσος ψάχνει για ομάδα στο εξωτερικό . Σύμφωνα με πληροφορίες, το Σαββατοκύριακο ο παίκτης βρέθηκε στην Αγγλία για να συζητήσει με ομάδα της Premier League και όπως όλα δείχνουν το νησί θα είναι ο επόμενος σταθμός του.
«Φάκελος»… Κωνσταντίνου, Γκούμα
Τα δυο ανοιχτά «μέτωπα» για το «τριφύλλι» είναι αυτά των Κωνσταντίνου και Γκούμα.
Η παραμονή του Κύπριου είναι εξαιρετικά δύσκολη. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το «θωρηκτό» θα αλλάξει σελίδα στην καριέρα του και θα δοκιμάσει τις δυνατότητες του στο εξωτερικό.
Όσον αφορά στην υπόθεση του δεύτερου, οι δυο συναντήσεις που είχε με την διοίκηση ήταν άκαρπες. Ωστόσο, ο Λαρισαίος αμυντικός θέλει να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που ανδρώθηκε και δεν αποκλείεται στο τρίτο ραντεβού να κάνει κάποιες υποχωρήσεις και το θέμα να κλείσει θετικά. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρξει αίσιο τέλος στο σίριαλ αυτό.
Τέλος, την Δευτέρα αναμένεται να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ώστε να συμφωνήσει για την ανανέωση της συνεργασίας του.
Άνοιγμα στον κόσμο
Αποφασισμένοι να βλέπουν γεμάτες τις εξέδρες του ΟΑΚΑ την επόμενη περίοδο είναι οι διοικούντες στον Παναθηναϊκό. Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια η μικρή χωρητικότητα του «Απ.Νικολαΐδης» να μην έδινε μεγάλες δυνατότητες στους ανθρώπους των «πρασίνων», ωστόσο η μετακόμιση στο πάντα φιλόξενο και εσχάτως (από πέρυσι για την ακρίβεια) υπερσύγχρονο Ολυμπιακό Στάδιο τους δίνει την ευκαιρία να κάνουν ένα άνοιγμα προς τους φιλάθλους της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες η ΠΑΕ θα ανακοινώσει πακέτα-προσφορές εισιτηρίων διαρκείας. Οι τιμές θα ξεκινούν από τα 175 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν επίσης οικογενειακά πακέτα, με στόχο να ξεπεραστεί ο στόχος των 15.000 διαρκείας. Παράλληλα, η αποκλειστική διάθεση των εισιτηρίων μέσω της Ticket Club αναμένεται να καταργηθεί κι έτσι θα υπάρχουν τα παραδοσιακά «κιόσκια» από τα οποία οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια πριν την έναρξη των αγώνων. Αξίζει να σημειωθεί πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν συνεργασία στον τομέα των εισιτηρίων και με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, (οι νέοι τους συγκάτοικοι) που τους βοήθησαν σημαντικά με την εμπειρία ενός έτους χρήσης του ΟΑΚΑ.
Επιστρέφει ο Μαλεζάνι
Στην Αθήνα θα βρίσκεται και πάλι την Τρίτη ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι. Ο Ιταλός τεχνικός θα έχει συνεργασία με τη διοίκηση για όλα τα θέματα της ομάδας, θα ασχοληθεί με τα ζητήματα της προετοιμασίας των «πρασίνων», ενώ θα έχει και ραντεβού με τον Τότη Φυλακούρη για να συζητήσουν αν και με ποιο τρόπο θα συνεχιστεί η επιτυχημένη συνύπαρξή τους στον πάγκο της ομάδας.
Θέλει να επιστρέψει δριμύτερος ο «Μανώλης»
Αποφασισμένος να αφήσει μια για πάντα πίσω του τη φετινή σεζόν, στην οποία η καριέρα του πήρε την κατιούσα είναι ο Εμάνουελ Ολισαντέμπε. Την ώρα που οι συμπαίκτες του θα απολαμβάνουν τις διακοπές τους, ο «Μανώλης» θα ακολουθεί στις εγκαταστάσεις της Παιανίας το ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης που του έχει δοθεί προκειμένου να επιστρέψει δριμύτερος με το ξεκίνημα της νέας σεζόν. Άλλωστε ακόμη και αν ο Κωνσταντίνου αποχωρήσει, ο ανταγωνισμός στη γραμμή κρούσης της ομάδας με την παρουσία των Γκέκα, Παπαδόπουλου και του νεοαποκτηθέντος Μάντζιου είναι μεγάλος και ο Νιγηριανοπολωνός άσος δεν θέλει να χάσει έδαφος στην μάχη για την ενδεκάδα.
Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης, Διονύσης Δεσύλλας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






