Stoiximan Super League

ΟΦΗ: «Έκλεισε» τον Μπεθάρες

Στην απόκτηση του Χουάν Χοσέ Μπεθάρες προχώρησε ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί κατάφεραν να πείσουν τον 28χρονο μέσο της Κάντιθ να γίνει μόνιμος κάτοικος Ηρακλείου, αφού ο Ισπανός άσος συμφώνησε να αγωνιστεί ως δανεικός στην ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη για τους επόμενους έξι μήνες έναντι 60.000 ευρώ συν 150.000 ευρώ οψιόν αγοράς. «Γνωρίζω ότι ο ΟΦΗ συμφώνησε με την ομάδα μου», δήλωσε ο Μπεθάρες στη «SportDay». Στο σημερινό (15:30) φιλικό με τον Αστέρα Ρεθύμνου θα κριθεί αν ο Μάριους Σουλεάπ θα γίνει παίκτης των Ηρακλειωτών.

Στην απόκτηση του Χουάν Χοσέ Μπεθάρες προχώρησε ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί κατάφεραν να πείσουν τον 28χρονο μέσο της Κάντιθ να γίνει μόνιμος κάτοικος Ηρακλείου, αφού ο Ισπανός άσος συμφώνησε να αγωνιστεί ως δανεικός στην ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη για τους επόμενους έξι μήνες έναντι 60.000 ευρώ συν 150.000 ευρώ οψιόν αγοράς.

Τη μεταγραφή επιβεβαίωσε και ο Μπεθάρες, μιλώντας στη «SportDay». «Γνωρίζω ότι ο ΟΦΗ συμφώνησε με την ομάδα μου. Περιμένω μέχρι την Τετάρτη και τα επίσημα έγγραφα προκειμένου ακολούθως να πάρω το πρώτο αεροπλάνο και να ταξιδέψω στην Κρήτη», δήλωσε ο πρώην άσος της Σεβίλλης, που ρωτούσε για τη βαθμολογική θέση που βρίσκεται ο ΟΦΗ και την προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του στην κατηγορία.

Ποιος είναι ο Μπεθάρες

Ημερομηνία Γέννησης: 17/05/1981
Εθνικότητα: Ισπανός
Ύψος: 1,75 μ.
Βάρος: 73 κ.
Θέση: Μέσος
Ομάδα: Κάντιθ
Αριθμός φανέλας: 24

Η καριέρα του

Χρονολογία Σύλλογος Συμμετοχές (Γκολ)

2001/02 Linense – (-)
2002-03 Σεβίλλη Β 33 (1)
2003 (β) Σεβίλλη 1 (0)
2004 (α) Σεβίλλη Β 31
2004 (β)/2009 Κάντιθ 35 (0)

Ξεκαθαρίζει για Σουλεάπ

Στο σημερινό (15:30) φιλικό με τον Αστέρα Ρεθύμνου θα κριθεί αν ο Μάριους Σουλεάπ θα γίνει παίκτης του ΟΦΗ. Για τον Ρουμάνο επιθετικό έχει σχηματίσει καλή γνώμη ο Γιάννης Ματζουράκης, βάσει της εικόνας του στις προπονήσεις. Από κει και πέρα, ο χρονος τεχνικός φαίνεται πως επιθυμεί να αποκτηθούν ακόμη ένας στόπερ, ένας ανασταλτικός μέσος (Μπεθάρες) και ένας δημιουργικός χαφ.

«Δεν πρόκειται να βιαστούμε για τις επιλογές μας. Ο προπονητής μας εξετάζει πολλές περιπτώσεις που θα μπορούν να βοηθήσουν άμεσα», δήλωσε ο γενικός αρχηγός του κρητικού συλλόγου, Μανώλης Συντιχάκης και πρόσθεσε: «Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση. Ωστόσο, πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Γι' αυτό σηκώστε γρήγορα κεφάλι».

Εκτός για τον αγώνα με τον Ηρακλή είναι οι τιμωρημένοι Ταραλίδης, Ρουμπάκης. Τέσσερις κάρτες συμπλήρωσε ο Σταυρακάκης και επιλέχθηκε να εκτίσει με τον Ολυμπιακό.

Για το καλοκαίρι είναι πιθανό να μετατεθεί η επιστροφή του Βαγγέλη Σταθόγλου, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στη Χερσόνησο.

Σε καλύτερη κατάσταση είναι ο Μονιάκης. Κλινήρης παραμένει ο Πυθαρούλης και από ίωση ταλαιπωρείται ο Πλιάγκας.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x