Stoiximan Super League

'Στρατιώτης'... Χιώτης

Στο "στρατόπεδο" της ΑΕΚ για τα επόμενα δύο χρόνια θα παραμείνει ο Διονύσης Χιώτης, του οποίου το συμβόλαιο ανανεώθηκε. Βέλιτς και Κέζος. Στο MEGA τα ευρωπαϊκά τηλεοπτικά δικαιώματα ως το 2008. Τον Νικολαϊδη θεωρεί το 77,9% των φίλων της ΑΕΚ ικανότερο να φτιάξει το γήπεδο σύμφωνα με έρευνα της ΚΑΠΑ Research στη SportDay. Ικανοποιημένο το 93% από τον Σάντος. Συνάντηση με τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, Γ.Σουφλιά θα επιδιώξει η ΠΑΕ. Προς παραίτηση ο Μελισσανίδης.

Στο "στρατόπεδο" της ΑΕΚ για τα επόμενα δύο χρόνια θα παραμείνει ο Διονύσης Χιώτης, του οποίου το συμβόλαιο ανανεώθηκε. Τέλος Βέλιτς και Κέζος. Στο MEGA τα ευρωπαϊκά τηλεοπτικά δικαιώματα ως το 2008. Τον Νικολαϊδη θεωρεί το 77,9% των φίλων της ΑΕΚ ικανότερο να φτιάξει το γήπεδο σύμφωνα με έρευνα της ΚΑΠΑ Research στη SportDay. Ικανοποιημένο το 93% από τον Σάντος. Συνάντηση με τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, Γ.Σουφλιά θα επιδιώξει η ΠΑΕ. Προς παραίτηση ο Μελισσανίδης.

Ανανέωσε ο Χιώτης, «αντίο» σε τρεις

Τα «κιτρινόμαυρα» για τα επόμενα δύο χρόνια θα φοράει ο Διονύσης Χιώτης. Ο «πορτιέρο» της ΑΕΚ παρέμεινε "πιστός" στο "δικέφαλο" και μετά από εισήγηση του Φερνάντο Σάντος ανανεώθηκε το συμβόλαιό του που έληγε το καλοκαίρι ως το 2007. Χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή εμφανίστηκε ο Χιώτης, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της «Ένωσης».

Ο γκολκίπερ του «δικέφαλου» είναι ο δεύτερος παίκτης που ανανεώνει τη συνεργασία του με την ομάδα, μετά τον Χρήστο Κόντη. «Η ΠΑΕ ΑΕΚ συμφώνησε με τον τερματοφύλακα της ομάδας Διονύση Χιώτη για νέο συμβόλαιο συνεργασίας δύο χρόνων», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Παράλληλα, ο Χιώτης, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του προχώρησε σε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έγινε αυτό που πραγματικά ήθελα. Παρέμεινα στην ΑΕΚ στην οποία πλέον θέλουν να αγωνίζονται όλοι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές», τόνισε ο πορτιέρο της «Ένωσης» και συμπλήρωσε: «Θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά για να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύονται αλλά και τους φιλάθλους της ΑΕΚ που τόσα χρόνια μου δείχνουν την αγάπη τους». Ο Χιώτης σε τρεις ημέρες θα «κλείσει» το 28ο έτος της ηλικίας του.

Μεταξύ άλλων, ανακοίνωση με την οποία επισημοποιεί το διαζύγιο με τους Κωνσταντινίδη, Μιχαηλίδη και Ρούσεφ εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, που παράλληλα εύχεται στους τρεις απερχόμενους ποδοσφαιριστές καλή επιτυχία στη συνέχιση της καριέρας τους.

Και σε αυτούς ήρθε να προστεθεί και η απόκτηση του Γιώργου Αλεξόπουλου, που ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ, με τον ίδιο να δηλώνει χαρούμενος για την μεταγραφή του αυτή. «Όνειρό μου και στόχος μου ήταν να ξαναπαίξω σε μια μεγάλη ομάδα και η ΑΕΚ μου δίνει αυτή τη δυνατότητα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος για την μεταγραφή μου στην ΑΕΚ», τόνισε ο πρώην παίκτης του Αιγάλεω και κατέληξε: «Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της».

Σε ότι αφορά στα υπόλοιπα μεταγραφικά, υπάρχει στασιμότητα, με τις εξελίξεις στην Ερασιτεχνική να «παγώνουν» οποιεσδήποτε νέες κινήσεις. Ουσιαστικά, δεν υπήρξε κάτι καινούριο στις υποθέσεις των Μπάρκογλου, Πετκάκη και Κλέιτον που δεδομένα απασχολούν την «Ένωση». Εξάλλου οι φήμες που ήθελαν τον Ίλια Ίβιτς να βολιδοσκοπεί τον Σίμο της Χαλκηδόνας είναι αβάσιμες.

Όλοι... MEGA

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΑΕΚ για τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες της απέκτησε το Mega Channel. Η συμφωνία περιλαμβάνει τη μετάδοση των αγώνων που θα δώσει η «Ένωση» στο κύπελλο UEFA καθώς και τα παιχνίδια της ως το 2008 εκτός και αν αυτά είναι στους ομίλους του Champions League.
Έκλεισε ο Αλεξόπουλος, αποχαιρετισμός σε τρεις

Πρόβα τζενεράλε με ΠΑΟΚ

Με ένα πολύ δυνατό παιχνίδι θα ολοκληρώσει η ΑΕΚ τον κύκλο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας περιόδου. Όπως έγινε γνωστό η «Ένωση» θα αντιμετωπίσει στις 21 Αυγούστου στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ.

Κυρίαρχος ο Ντέμης, ψήφος εμπιστοσύνης σε Σάντος

«Φωνή λαού, οργή θεού», αναφέρει ο σοφός λαός και στην περίπτωση του Ντέμη Νικολαΐδη και του Φερνάντο Σάντος ο κόσμος μίλησε και έκρινε απόλυτα επιτυχημένη την θητεία τους στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας της ΚΑΠΑ Research για λογαριασμό της Sportday το 77,9% των «Ενωσιτών» θεωρεί τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ καταλληλότερο για να φτιάξει το νέο γήπεδο της ομάδας. Ακολουθούν με πολύ μεγάλη διαφορά ο Δημήτρης Μελισσανίδης (12,9%) και ο Γιάννης Γρανίτσας (0,7%), ενώ 8,6% δεν απάντησαν. Επίσης σύμφωνα με την ίδια έρευνα με μικρή διαφορά υπερέχει το ποσοστό των φιλάθλων που θεωρούν πως το γήπεδο της ΑΕΚ δεν είναι απαραίτητο να γίνει στην ιστορική της έδρα. Συγκεκριμένα το 52,1% δεν θεωρεί απαραίτητη προϋπόθεση την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια για να συνεχίσει να παρακολουθεί τους αγώνες της ομάδας, ενώ 44,3% έχει αντίθετη άποψη (3,6% δεν απάντησε).

Εξάλλου πολύ ικανοποιημένο από τον πρώτο χρόνο διοικητικής θητείας του Ντέμη Νικολαΐδη δηλώνει το 67,1%, αρκετά το 27,9%, λίγο το 4,3% και καθόλου το 0,7%. Αντιστοίχως για τον Φερνάντο Σάντος το «πολύ» κερδίζει το 50%, το «αρκετά» το 42,9%, το «λίγο» το 5% και το «καθόλου» το 2,1%.

Ώρα για δουλειά…

Η επόμενη του εκλογικού θριάμβου της «Κίνησης για την ΑΕΚ» στην Ερασιτεχνική δεν περιλαμβάνει θριαμβολογίες και μεγάλα λόγια, αλλά σκληρή δουλειά. Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες, οπότε πρέπει να συγκληθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ της Ερασιτεχνικής, ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο Χρήστος Ζούπας και οι συνεργάτες τους θα εντείνουν τις επαφές τους για να δημιουργήσουν τις απαραίτητες συμμαχίες που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να σχηματίσουν μια ισχυρή και αυτοδύναμη «κυβέρνηση» στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Η «Κίνηση για την ΑΕΚ» χρειάζεται δύο ακόμη ψήφους για να φτάσει τις 8 και να αποκτήσει αυτοδυναμία και τα πρώτα προμηνύματα είναι θετικά, αφού τόσο οι Παπασταύρου-Ανατολιωτάκης, όσο και ο Γιάννης Γρανίτσας θέλουν να συνεργαστούν με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Παράλληλα θα επιδιωχθεί συνάντηση με τον Γιώργο Σουφλιά στο ΥΠΕΧΩΔΕ, για να συζητηθεί το αν η Πολιτεία θα παραχωρήσει στην ΑΕΚ κάποια από τις τέσσερις εκτάσεις που έχει προκρίνει για κατασκευή του γηπέδου της. Το Γαλάτσι, το Ελληνικό και η Νέα Ιωνία φέρονται να είναι μεταξύ των περιοχών αυτών.

Την ίδια ώρα, η αντίδραση του Δημήτρη Μελισσανίδη μετά την εκλογική ήττα δεν έχει γίνει γνωστή. Το πιθανότερο είναι ο «τίγρης» να επιλέξει να αποχωρήσει από το παιχνίδι παρά τις συμβουλές συνεργατών του να συμμαχήσει με άλλους και να διεκδικήσει δια της πλαγίας οδού την προεδρία της Ερασιτεχνικής. Δεν αποκλείεται λοιπόν ακόμη και εντός της ημέρας να υπάρξει ανακοίνωση παραίτησής του.

Επιμέλεια: Μπάμπης Πουλούτσης, Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x