Ούτε την Τετάρτη έγινε η πολυαναμενόμενη συνάντηση του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, στην οποία αναμένεται να συζητηθούν μεταγραφικά, ανανεώσεις, αλλά και το θέμα του συμβολαίου του Ισπανού προπονητή. Παιχνίδι τακτικής απέναντι σε Ρόζενμποργκ για Τετέι, με τους «ερυθρόλευκους» να περιμένουν ακόμη μεγαλύτερη… έκπτωση από τους Νορβηγούς. Σενάρια από Ισπανία για τον Μοσκέρα. Οσφυαλγία ο Πατσατζόγλου, αλλά δεν υπάρχει ανησυχία εν όψει Ξάνθης. Σκάουτερ από Γιουβέντους και Ανόβερο στο ματς του Σαββάτου.
Περιμένοντας τον πρόεδρο
Ούτε την Τετάρτη έγινε η πολυαναμενόμενη συνάντηση του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, στην οποία αναμένεται να συζητηθούν μεταγραφικά, ανανεώσεις, αλλά και το θέμα του συμβολαίου του Ισπανού προπονητή, που λήγει το καλοκαίρι.
Παιχνίδι τακτικής για Τετέι, σενάρια για Μοσκέρα
Με παρτίδα σκάκι μοιάζουν οι επαφές Ολυμπιακού και Ρόζενμποργκ για τον Άλεξ Τετέι. Οι Νορβηγοί έχουν μειώσει τις απαιτήσεις τους για τον νεαρό μέσο στα 2,5 εκατ. ευρώ, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν μία ακόμη καλύτερη… έκπτωση για να τον αποκτήσουν, μιας και δεν φαίνονται διατεθειμένοι να ανέβουν πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ.
Στο μεταξύ, ο μάνατζερ του Ακουιβάλδο Μοσκέρα ισχυρίστηκε πως υπάρχει ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον πελάτη του. «Ο Ολυμπιακός μας είχε κάνει κρούση από το καλοκαίρι του 2007, αλλά τότε είχαμε επιλέξει τη Σεβίλλη. Όπως όλα δείχνουν, ο Μοσκέρα συνεχίζει να απασχολεί την ελληνική ομάδα, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό», τόνισε ο Μαριάνο Τόρες, που προφανώς προσπαθεί να διαφημίσει τον πελάτη του με διάφορα τρικ.
Πάντως ο Ολυμπιακός δεν αναζητεί παίκτη για το κέντρο της άμυνάς του, θέση που αγωνίζεται ο Κολομβιανός άσος, ενώ επιπροσθέτως το κόστος μίας τέτοιας κίνησης θα ήταν πολύ υψηλό, καθότι η Σεβίλλη δαπάνησε περίπου 8 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Μοσκέρα από την Πατσούκα το καλοκαίρι του 2007.
Μικροπρόβλημα με «Πάτσα»
Ο Χρήστος Πατσατζόγλου αποχώρησε για προληπτικούς λόγους από την προπόνηση της Τετάρτης λόγω ήπιας μορφής οσφυαλγία. Πάντως λογικά η συμμετοχή του στον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στη Skoda Ξάνθη δεν τίθεται σε κίνδυνο. Ο Ιεροκλής Στολτίδης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ ο Κώστας Μήτρογλου ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Ο Λεονάρντο ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της ομάδας και στη συνέχεια έκανε το ατομικό του πρόγραμμα. Προς το τέλος της προπόνησης υπέστη διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής ο Μίρνες Σίσιτς. Η προπόνηση της Πέμπτης έχει οριστεί για τις 10:30.
Έρχονται σκάουτερ
Η Γιουβέντους και το Ανόβερο ζήτησαν με επιστολές τους από την ΠΑΕ Ολυμπιακός να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη. Στις εξέδρες του «Καραϊσκάκη» θα βρεθούν οι εκπρόσωποί τους Μαρίνο Φραντζέσκο και Πίτερ Μπράουντ, αντίστοιχα.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






