Δυσαρεστημένος από τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του στο φετινό Ολυμπιακό παρουσιάστηκε ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του. "Εφυγε" ο Αριστείδης Λούβαρης.
«Ο προπονητής επιλέγει άλλους παίκτες. Εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο, από το να προπονούμαι και να περιμένω να χρησιμοποιηθώ», δήλωσε ο Πολωνός μπακ και πρόσθεσε: «Στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό δεν μετρά το παρελθόν, αλλά το παρόν και το μέλλον. Σύντομα γίνομαι 33 ετών και τον Ιούνιο λήγει το συμβόλαιό μου. Δεν έχουν γίνει συζητήσεις μαζί μου για την ανανέωση του συμβολαίου μου και δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό. Τον Ιούνιο λήγουν και κάποια άλλα συμβόλαια παικτών του Ολυμπιακού, άρα δεν είναι μόνο το δικό μου. Για την ώρα οι διοικούντες έχουν μιλήσει για το μέλλον μου μόνο με τον προπονητή μου, όχι με μένα. Συνεπώς για την ώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Ίσως η καριέρα μου στον Ολυμπιακό φτάνει στο τέλος της». Όσο για το τι επιφυλάσσει το μέλλον για τον ίδιο, είπε πως «… μπορεί να επιστρέψω στην Πολωνία. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να πάω στη Βαρσοβία, στην Κρακοβία ή στο Πόζναν. Γιατί να μην πάω σε κάποια άλλη πόλη της χώρας;».
Επιτυχής η επέμβαση στον Κοβάσεβιτς
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η επέμβαση που υπεβλήθη ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού εισήχθη στην πολυκλινική του Σαν Σεμπαστιάν, όπου πέρασε από τις απαραίτητες εξετάσεις, στις οποίες επιβεβαιώθηκε το εύρημα της αξονικής στεφανιογραφίας(απόφραξη), κάτι που επέβαλε να γίνει αγγειοπλαστική και τοποθέτηση στεντ. Αν όλα πάνε κατ’ευχήν, ο 35χρονος Σέρβος θα πάρει εξιτήριο την Τετάρτη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
«Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, υποβλήθηκε σήμερα το πρωί , στην πολυκλινική του Σάν Σεμπαστιάν, σε στεφανιογραφία, η οποία επιβεβαίωσε το εύρημα (απόφραξη του κατιόντα κλάδου κατά 90/%) της αξονικής στεφανιογραφίας, με συνέπεια να γίνει αγγειοπλαστική και τοποθέτηση στεντ. Το αποτέλεσμα της επέμβασης κρίνεται εκατό τοις εκατό επιτυχές, καθώς το αγγείο εμφανίζει μηδενική στένωση. Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς είναι σε πολύ καλή κατάσταση και εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά, αύριο θα πάρει εξιτήριο».
Μετά το πέρας της επέμβασης, ο θεράπων ιατρός, Μάριο Λέρνα, είπε: «Όλα πήγαν πολύ καλά. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η έγκαιρη διάγνωση του προβλήματος από το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού. Η συμβουλή μας προς τον Ντάρκο είναι να σταματήσει το ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο. Θα μπορεί να αθλείται αλλά όχι σε συνθήκες πρωταθλητισμού και θα ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει στα 36. Άλλωστε για τον επόμενο χρόνο θα ακολουθήσει ειδική αγωγή».
Αναζητείται ο αντι- Ντάρκο
Τα δεδομένα άλλαξαν και στον Ολυμπιακό εντείνουν τις προσπάθειες απόκτησης ενός επιθετικού. Καλά νέα, σχετικά με το ποδοσφαιρικό μέλλον του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, είναι δύσκολο να έρθουν και επομένως το βάρος πέφτει στην ενδυνάμωση της γραμμής κρούσης. Χθες, ο Ανδρέας Νινιάδης βρέθηκε στα γραφεία του σύλλογου και μαζί με τους Χρυσικόπουλο και Δημήτρη Θεοδωρίδη ανέλυσαν το θέμα της ενίσχυσης.
Ο αρχισκάουτερ των «ερυθρολεύκων» έχει εντοπίσει ορισμένες αξιόλογες περιπτώσεις. Τίποτα, όμως, δεν θα προχωρήσει μέχρι ο Σωκράτης Κόκκαλης να ανάψει το «πράσινο» φως. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναμένεται να περάσει από τα γραφεία και να πάρει την απόφασή του για το τι μέλλει γενέσθαι. Πάντως, στον Πειραιά έλεγαν χθες ότι τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες τρεις ή τέσσερις μέρες. Σίγουρα οι όποιες κινήσεις θα αφορούν το δανεισμό κάποιου παίκτη, με οψιόν αγοράς. Πράγμα διόλου εύκολο, πόσω μάλλον μετά και το όριο που έβαλε ο Βαλβέρδε, ο παίκτης που θα αποκτηθεί να μην υπερβαίνει τα 30 χρόνια!
Πρόταση από Αγγλία για «Πάτσα»
Η επίσημη πρόταση αγγλικής ομάδας για τον Χρήστο Πατσατζόγλου έφτασε, αλλά είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει… Πρόκειται για σύλλογο από τη Τσάμπιονσιπ (Γουλβς, Ρέντινγκ ή Μπέρμιγχαμ), πιθανότατα η Μπέρμιγχαμ (είχε στείλει σκάουτερ). Δεδομένου επίσης ότι ο διεθνής μεσοαμυντικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, η πρόταση δεν είναι μεγάλη κι αυτή τη στιγμή ο Πατσατζόγλου είναι βασικός και αναντικατάστατος στους πρωταθλητές, λόγω του τραυματισμού του Στολτίδη. Εκτός απροόπτου, η πρόταση θα απορριφθεί και ο παίκτης θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές…
Ατομικό ο Τοροσίδης, ίωση ο Μπράβο
Χωρίς τους Βασίλη Τοροσίδη και Ραούλ Μπράβο πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού. Ο διεθνής ακραίος μπακ-χαφ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι Μίρνες Σίσιτς, Κώστας Μήτρογλου. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν ο Έλληνας άσος θα τεθεί στη διαθεση του Βαλβέρδε για το ματς της 18ης αγωνιστικής.
Σε ό,τι αφορά τον Ισπανό αριστερό αμυντικό, ο έμπειρος άσος που ταλαιπωρείται από ίωση, έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση των «ερυθρολεύκων» είναι για την Τετάρτη στις 10:30.
*Από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός πέρασαν την Τρίτη οι Ραούλ Μπράβο και Μίρνες Σίτιτς, όπου ο γενικός διευθυντής Γιάννης Χρυσικόπουλος τούς ενημέρωσε πως δεν υπολογίζονται πως θα ήταν προτιμότερο για αυτούς να βγουν στην αγορά για να βρουν ομάδα. Τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα για τον Ισπανό άσο, αφού θεωρείται απίθανο να βρεθεί σύλλογος που να δεχτεί να καλύψει το υψηλό του συμβόλαιο.
*Ανακοινώσεις για τον θάνατο του Αριστείδη Λούβαρη, πατέρα του αντιπροέδρου της ΚΑΕ, Γιώργου, εξέδωσαν την Τρίτη η ΠΑΕ Ολυμπιακός και οι βετεράνοι του συλλόγου.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Ο πρόεδρος, Σωκράτης Κόκκαλης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον θάνατο του βετεράνου τερματοφύλακα της ομάδας μας και πατέρα του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Γιώργου Λούβαρη, Αριστείδη.
Ο Αριστείδης Λούβαρης, που έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 96 ετών, ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που στήριξαν την προσπάθεια του Ολυμπιακού, ιδιαίτερα στα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια και τον οδήγησαν στην κατάκτηση τίτλων. Η κηδεία του θα γίνει, σε στενό οικογενειακό κύκλο, αύριο Τετάρτη και, ώρα 15:00, από το νεκροταφείο Αμαρουσίου».
Αναλυτικά, η ανακοίνωση των βετεράνων του συλλόγου: «Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς, εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη για τον θάνατο του θρυλικού Αριστείδη Λούβαρη, που τίμησε με την προσφορά του τη φανέλα του Ολυμπιακού, συμβάλλοντας στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων και ενός Κυπέλλου, από τη θέση του τερματοφύλακα. Η απώλειά του θλίβει ολόκληρη την "ερυθρόλευκη" οικογένεια και, ιδιαίτερα τον Σύνδεσμό μας, του οποίου, από τα πρώτα μέλη ήταν ο εκλιπών».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






