Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Πελετιέρι μέσα, Μαντούκα έξω…

Δύο ήταν τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ. Οι Πελετιέρι και Μαντούκα δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα της ομάδας τους, λόγω κάποιων μικροτραυματισμών και έκαναν προληπτικά ατομικό… Σήμερα, αμφότεροι μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά εκ του αποτελέσματος η θέση στην 19μελη αποστολή χωρούσε μοναχά τον έναν… Εκείνος που αναγκαστικά δεν θα μεταβεί το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Ηρακλή αποφασίστηκε να είναι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός. «Στηρίζουμε Πιλάβιο», η της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Δύο ήταν τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ. Οι Πελετιέρι και Μαντούκα δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα της ομάδας τους, λόγω κάποιων μικροτραυματισμών και έκαναν προληπτικά ατομικό… Σήμερα, αμφότεροι μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά εκ του αποτελέσματος η θέση στην 19μελη αποστολή χωρούσε μοναχά τον έναν… Εκείνος που αναγκαστικά δεν θα μεταβεί το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Ηρακλή αποφασίστηκε να είναι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός.

Επιπλέον, ο Παναγιώτης Λαγός αρκέστηκε σε ατομική προπόνηση και έδειξε στον Ντούσαν Μπάγεβιτς πως είναι αδύνατον να τον υπολογίσει στα πλάνα του στην παρούσα χρονική περίοδο. Όσον αφορά τον Γιώργος Αλεξόπουλο για ακόμη μία μέρα έκανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Με το πέρας του προγράμματος, ο Σερβοέλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς κόντρα στον «Γηραιό». Εκείνοι που άκουσαν τα ονόματά τους ήταν οι: Σάχα, Μάχο, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Κυργιάκος, Ενσαλίβα, Γεωργέας, Πλιάτσικας, Κουτρομάνος, Πελετιέρι, Ζορμπάς, Χετεμάι, Μπασινάς, Εντίνιο, Παυλής, Τζεμπούρ, Μπλάνκο και Σκόκο.

Το πολύ μία μεταγραφή-κι αυτή υπό την προϋπόθεση πως θα είναι χαμηλού κόστους-θα κάνει η ΑΕΚ μέχρι το τέλος του μήνα, όπως προέκυψε στη συνάντηση που είχαν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και o Τάκης Κανελλόπουλος. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός είναι φυσικό να δυσαρεστήθηκε, αφού άλλες ήταν οι δεσμεύσεις των μετόχων απέναντί του όταν δέχτηκε να επιστρέψει στην «Ένωση» τον Νοέμβριο, όμως κράτησε τη δυσαρέσκεια αυτή για τον εαυτό του.

O Nτούσαν συμβιβάζεται

Ο 60χρονος προπονητής γνωρίζει καλά πως χρήματα δεν υπάρχουν για ενίσχυση της ομάδας και καλείται να πορευτεί με το τωρινό ρόστερ, αφού είναι δύσκολο να βρεθεί κάτι εξαιρετικό με το διαθέσιμο μπάτζετ. Για το λόγο αυτό φρόντισε να εξασφαλίσει διαβεβαιώσεις από τους διοικούντες ότι τουλάχιστον δεν θα υπάρξει καμία πώληση ποδοσφαιριστή μέχρι το καλοκαίρι, ενώ είναι δεδομένο πως δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να δει να γίνονται περικοπές στα συμβόλαια παικτών, αφού κάτι τέτοιο θα προκαλούσε αναστάτωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τη (λογική) αντίδραση των παικτών. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι αποφασισμένος να πάρει ό,τι περισσότερο μπορεί από το υπάρχον δυναμικό μέχρι το καλοκαίρι και στη συνέχεια… έχει ο Θεός.

Στασιμότητα στα διοικητικά

Ουδέν νεώτερον από το μέτωπο των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ. Η προθεσμία για την κατάθεση προσφοράς για απόκτηση μετοχών (πλειοψηφίας ή μειοψηφίας) λήγει την επόμενη Παρασκευή και μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι επίσημο. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επιθυμεί την επιστροφή του, αλλά μόνο υπό τους δικούς του όρους, ενώ δύσκολα θα το πράξει τώρα και νωρίτερα από την άνοιξη.

* Τα οφειλόμενα ως τον Δεκέμβριο εξόφλησε στους ποδοσφαιριστές η διοίκηση.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης- Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x