Σαφής και ξεκάθαρος εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Νίκος Πατέρας στην ερώτηση για τα προβλήματα που παρατηρούνται στηδημιουργία του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού: «Το γήπεδο θα γίνει. Σίγουρα πάντως κάποιοι δημιουργούν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των «πρασίνων» κατά την αποχώρησή του από το Ολυμπιακό Στάδιο.
«Ο Παναθηναϊκός στοχεύει πάντα στην κορυφή», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» ερωτηθείς για τις ελπίδες που έχει ακόμη η ομάδα του στην «κούρσα» του τίτλου. Στη συνέχεια η κουβέντα μεταφέρθηκε στο γηπεδικό: «Περιμένουμε την απόφαση του ΣτΕ και θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια και αναλόγως θα πάρουμε τα μέτρα μας. Το γήπεδο θα γίνει. Σίγουρα πάντως κάποιοι δημιουργούν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν».
Σχετικά με τη μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού, απάντησε: «Αυτά τα θέματα τα χειρίζεται ο κ. Αντωνίου σε συνεργασία με τον προπονητή μας. Εγώ δεν μπορώ να σας πω τίποτα. Ισως μέσα στην εβδομάδα υπάρξει κάποια εξέλιξη. Αν ο προπονητής έχει αποφασίσει να γίνουν μεταγραφές θα γίνουν. Υπάρχει πιθανότητα για μεγάλο όνομα, θα δούμε αλλά εμείς δεν πάμε για μεγάλα ονόματα αλλά για παίκτες που θα προσφέρουν στην ομάδα».
Παναγιώτης Σεμερτζίδης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






