Stoiximan Super League

Αυλαία με ...''καμπάνες''

Δεν έλειψε η …δουλειά από τον αθλητικό δικαστή της ΕΠΑΕ, ούτε την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Δεν έλειψε η …δουλειά από τον αθλητικό δικαστή της ΕΠΑΕ, ούτε την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο τιμώρησε με πρόστιμο 2.000 ευρώ την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στη συνάντηση με τον Ηρακλή, καθώς και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός με πρόστιμο 1500 ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο ματς με τον ΟΦΗ. Ακόμη, επέβαλε στην ΠΑΕ Ηρακλής: α) την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης για τη συμπεριφορά του Φ. Γκιζέλη, β) πρόστιμο 9.000 ευρώ για την συμπεριφορά του Γ. Φανάρα και γ) πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1500) ευρώ για την συμπεριφορά των φιλάθλων της, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Επίσης επέβαλε στον Φ. Γκιζέλη την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και στον Γ. Φανάρα την απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα.

Στο μέτωπο της Β’ Εθνικής, η ΠΑΕ Λάρισα επιβλήθηκε πρόστιμο χιλίων (1000) ευρώ, στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός πρόστιμο 2.000 ευρώ και στην ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές: α) πρόστιμο 600 ευρώ για την συμπεριφορά των φιλάθλων της και β) πρόστιμο 600 ευρώ για την έλλειψη φαξ.

Όσον αφορά τη Γ’ Εθνική, επέβαλε στο ΤΑΠ Χαϊδάρι πρόστιμο 500 ευρώ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του, στην ΠΑΕ Πάμισος Μεσσήνης την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης για την συμπεριφορά του Ε. Παπαδόπουλου και στον Ε. Παπαδόπουλο την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης. Επέβαλε στην ΠΑΕ Βέροια πρόστιμο 1.000 ευρώ.

Τέλος απάλλαξε τον ποδοσφαιριστή Σ. Εξουζίδη της ΠΑΕ Νέος Πανιώνιος από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση, καθώς και τις ΠΑE ΑΕΚ, Εθνικό, Μαρκό, Ρόδος από τις αποδιδόμενες σε αυτές πειθαρχικές παραβάσεις.

Επέβαλε ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών ημερών στους ποδοσφαιριστές Π. Ανδράλα (ΠΑΟΚ), Π. Βαρτζιώτη (Προοδευτική), Δ. Παπαθανασίου (Ακράτητος), Β. Φίλιππα (Αχαϊκή), Γ. Σαμαρά (Πανδραμαϊκός), Α. Τεγούση (Παναιτωλικός) και Τ. Καβακά (Βέροια).

Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκαν οι ποδοσφαιριστές Μ. Πίτσος (ΟΦΗ), Τζιοβάνι (Ολυμπιακός), Μ. Αργυράκης (Εργοτέλης), Π. Παππάς (Χαλκηδόνα), Γ. Κουλακιώτης (Καλλιθέα), Τζελόσι (Ατρόμητος), Κούμπσικ (Θρασύβουλος), Ε. Ζερής (Θύελλα Πατρών), Ατανάσοφ (Αχαϊκή), Σ. Μίχος (Κερατσίνι), Χ. Αϊβαλής (Πάμισος Μεσσήνης), Ε. Γίγας (Λήλας Βασιλικού), Γ. Φλώρος (Ενωση Θράκης), Α. Δέδες (ΠΑΣ Γιάννινα), Θ. Λίτσος, Δ. Ζουλιώτης (Παναιτωλικός), Σ. Τοπάλης, Σ. Τσουκαλίδης (Πτολεμαΐδα) και Β. Κουλουκίδης (Κοζάνη).


Επιμέλεια:Παναγιώτης Χαμαργιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x