Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Υπέγραψε ο Κάμπορα

Παίκτης του Άρη είναι και με τη «βούλα» πλέον ο Χαβιέρ Κάμπορα. Ο 29χρονος Αργεντινός επιθετικός υπέγραψε το απόγευμα της Παρασκευής συμβόλαιο διάρκειας 1.5 χρόνου με τους Θεσσαλονικείς και σίγουρα θα ενισχύσει σημαντικά τη γραμμή κρούσης τους. Πάντως οι φίλοι των «κιτρίνων» θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή ώστε να τον δουν ν’ αγωνίζεται καθώς δεν προλαβαίνει το κυριακάτικο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ίσως γίνουν προσπάθειες να προλάβει τον αγώνα Κυπέλλου των δύο ομάδων την ερχόμενη Τετάρτη. η υπόσχεση του Νέτο.

Παίκτης του Άρη είναι και με τη «βούλα» πλέον ο Χαβιέρ Κάμπορα. Ο 29χρονος Αργεντινός επιθετικός υπέγραψε το απόγευμα της Παρασκευής συμβόλαιο διάρκειας 1.5 χρόνου με τους Θεσσαλονικείς και σίγουρα θα ενισχύσει σημαντικά τη γραμμή κρούσης τους. Πάντως οι φίλοι των «κιτρίνων» θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή ώστε να τον δουν ν’ αγωνίζεται καθώς δεν προλαβαίνει το κυριακάτικο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ίσως γίνουν προσπάθειες να προλάβει τον αγώνα Κυπέλλου των δύο ομάδων την ερχόμενη Τετάρτη.

«Είμαι ευτυχισμένος που όλα πήγαν καλά και είμαι παίκτης του Άρη. Ηρθα σε μια μεγάλη ομάδα και θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει του στόχους της. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στο κοινό της ομάδας, αν και ήδη πήρα μία πρώτη γεύση στο αεροδρόμιο», ήταν τα πρώτα λόγια του πρώην παίκτη της Μπόκα Τζούνιορς μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x