Αδικημένος από το αποτέλεσμα, αλλά και τη διαιτησία δήλωσε πως αισθάνεται ο Μαζίνιο μετά τον αποκλεισμό του Άρη από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Hellas On Line.
«Κάναμε μια εκπληκτική δουλειά στον αγωνιστικό χώρο και δεν δικαιούμασταν αυτό το αποτέλεσμα. Κρίμα... Είχαμε ένα τρομερό κοινό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Θα διαμαρτυρηθώ γιατί έχουμε ένα καθαρό πέναλτι που δεν δόθηκε. Είχαμε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια και η γεύση είναι πικρή», δήλωσε ο Βραζιλιάνος προπονητής και συμπλήρωσε: «Μένω με την ικανοποίηση ότι η ομάδα πάλεψε όσο περισσότερο μπορούσε διεκδικώντας την πρόκριση. Από εκεί και πέρα, τα πέναλτι είναι θέμα τύχης. Είχαμε ευκαιρία να προηγηθούμε, έπρεπε να κερδίσουμε στη κανονική διάρκεια του αγώνα. Κάναμε τρομερή δουλειά προσπαθώντας να πατήσουμε στην αντίπαλη περιοχή και για να κάνουμε γκολ».
Όσο για τη συνέχεια, ανέφερε: «Είμαστε λίγο χρόνο μαζί με τα παιδιά και έχουμε πολλά πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουμε. Φάνηκε η ποιότητά μας σαν ομάδα. Παρά την υπερπροσπάθεια πρέπει γρήγορα να επανέλθουμε και ξεκουραστούμε για να παίξουμε το καλό ποδόσφαιρο που μπορούμε».
Ο Σέρχιο Κόκε από την πλευρά του δήλωσε: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για την διαιτησία αλλά υπάρχει σπρώξιμο, πέναλτι και αποβολή. Πιστεύω ότι ο κόσμος πρέπει να είναι περήφανος για εμάς. Η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη και δεν σκοράρουμε ,αλλιώς θα μιλούσαν όλοι για το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Πάμε στον Ηρακλή για να κερδίσουμε και στην υπόλοιπη χρονιά στόχος είναι να πάρουμε το εισιτήριο για το UEFA. Είμαστε στεναχωρημένοι αλλά συμπαραστεκόμαστε στον Καράμπελα».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






