Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Ψάχνει τη λύση o Μαζίνιο

Τον τρόπο για να λύσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Άρης στο σκοράρισμα, ψάχνει ο Μαζίνιο. Αρκετά πιθανό μοιάζει να ξεκινήσει τον Χαβιέρ Καμπορά στο σημερινό(31/1, 19:00) ντέρμπι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο ο Βραζιλιανός τεχνικός, ο οποίος είπε στους παίκτες του πως «δεν έχουμε άλλα περιθώρια». Στην προπόνηση των «κίτρινων» συμμετείχε ο Ντονάτο!

Ο Μαζίνιο κρατάει κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει σήμερα (31/1, 19:00) στο Καυτανζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή. Τρία είναι τα πιθανά σχήματα που θα παρατάξει ο 43χρονος τεχνικός. Στη χθεσινή προπόνηση δοκιμάστηκε το 4-4-2, το 3-4-3, αλλά και το καθιερωμένο 4-2-3-1. Σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί ένα από τα δύο πρώτα θα παίξει από την αρχή και ο Χαβιέρ Καμπορά, ο οποίος συμμετείχε για 34 λεπτά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Hellas On Line. Στο 4-4-2 θα παίξουν στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Νέτο, Λέμπο, Γιάχιτς, Καράμπελας. Αμυντικά χαφ θα είναι ο Βιτόλο και ένας εκ των Μπατιόν, Πρίττας, καθώς ο Γκαρσία είναι τιμωρημένος. Αριστερά θα είναι ο Ρεγκέιρο και δεξιά ο Χαβίτο. Στην επίθεση θα παίξουν οι Κόκε, Καμπορά. Τερματοφύλακας παραμένει ο Σηφάκης.

Αν προτιμηθεί τελικά το 3-4-3, θα προστεθεί στην άμυνα ο Ρομπέρζ, θα μείνει εκτός ο Καράμπελας, με τον τους Ρεγκέιρο, Κάλβο να καλύπτουν την αριστερή πτέρυγα και τη δεξιά οι Νέτο, Καμπορά.

«Δεν έχουμε άλλα περιθώρια»

Μόνο τη νίκη πρέπει σκέφτονται οι παίκτες του Άρη στο σημερινό παιχνίδι με τον Ηρακλή για να παραμείνουν μέσα στο στόχο τους που είναι να τερματίσουν μέσα στην πεντάδα, ώστε να παίξουν στα play-off, όπως τόνισε και ο Μαζίνιο. «Δεν έχουμε άλλα περιθώρια για απώλειες. Πρέπει να πάρουμε έξι βαθμούς στα παιχνίδια με Ηρακλή και Πανιώνιο, ώστε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να αντιστρέψουμε το κλίμα. Στο μυαλό μας πρέπει να έχουμε μόνο τη νίκη και τίποτε άλλο», επεσήμανε ο προπονητής των «κίτρινων» στους παίκτες του.

Προπονήθηκε ο Ντονάτο

Στην προπόνηση του Άρη συμμετείχε χθες ο βοηθός προπονητή του Άρη, Ντονάτο. Ο πρώην παίκτης της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια είναι 46 ετών, αλλά σταμάτησε το ποδόσφαιρο πριν έξι χρόνια. Μάλιστα, η παρουσία του δημιούργησε καλό κλίμα, καθώς κάποιοι παίκτες φάνηκε να το διασκεδάζουν.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x