Η σημερινή νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ ξεκαθάρισε ακόμα περισσότερο τα πράγματα για το φετινό τίτλο. Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα μπορεί να μην εξέφρασε την άποψη πως έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, ωστόσο δέχτηκε πως είναι ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, καθώς η διαφορά από τους διώκτες τους διατηρήθηκε. Παράλληλα αφιέρωσε το γκολ στον Κοβάσεβιτς και την οικογένεια του.
«Είναι ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα το σημερινό γιατί διατηρήσαμε τη διαφορά μας. Είχαμε λίγες ευκαιρίες στον αγώνα αλλά καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε μία από αυτές και να πάρουμε τη νίκη».
Σχετικά με το βαρύ πρόγραμμα που τους περιμένει: «Συνεχίζουμε σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι ένα πρόβλημα τα πολλά παιχνίδια, αλλά τα καλά αποτελέσματα μας βοηθάν ώστε να μη σκεφτόμαστε την κούραση».
Για τον τραυματισμό του στα τελευταία λεπτά: «Είναι ένα χτύπημα, με πονάει αρκετά αλλά έχουμε ακόμα τρεις ημέρες για να δούμε αν θα παίξω στο Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ».
Όσο για το που αφιέρωσε το γκολ: «Στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην οικογένειά του και σε όλο τον κόσμο μας που θέλει το πρωτάθλημα».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






