Σε μια κίνηση επιβράβευσης τριών ποδοσφαιριστών για την καλή φετινή πορεία της ομάδας, προέβη την Πέμπτη η διοίκηση του ΠΑΟΚ. Στέλιος Μαλεζάς, Πάμπλο Κοντρέρας και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ συμφώνησαν στην επέκταση των συμβολαίων τους με τον «Δικέφαλο του Βορρά».
Συγκεκριμένα, ο νεαρός Έλληνας κεντρικός αμυντικός, του οποίου το συμβόλαιο έληγε τον Δεκέμβρη του 2010, θα υπογράψει έως το 2013. Σε ό, τι αφορά τον Χιλιανό διεθνή σέντερ μπακ, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ λήγει το καλοκαίρι του 2010, θα υπογράψει μέχρι το 2012. Το ίδιο ισχύει και για τον Πολωνό ακραίο αμυντικό, το συμβόλαιο του οποίου είχε διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2009.
Δάρλας: «Νίκη και στο Καραϊσκάκη»
Μπορεί το 1-0 να δίνειπροβάδισμα πρόκρισης του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού, για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, ωστόσο ο «Δικέφαλος του Βορρά» δε θα κατέβει στην Αθήνα για να μη χάσει, αλλά για δεύτερη νίκη επί των πρωταθλητών Ελλάδος, σύμφωνα με τον Φίλιππο Δάρλα. Ο 26χρονος αμυντικός των «ασπρόμαυρων» επισήμανε ότι ανάλογο αποτέλεσμα θα αναζητήσει η ομάδα του και στο κυριακάτικο (19:00) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ.
«Έχουμε αποκτήσει νοοτροπία νικητή και το ζητούμενο είναι να διατηρηθούμε σε αυτόν τον ρυθμό. Σκοπός μας είναι να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Το ίδιο θα κάνουμε και στον δεύτερο αγώνα για το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό. Δε θα πάμε στο Καραϊσκάκη να κρατήσουμε το υπέρ μας σκορ, αλλά για να κερδίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση. Όμοια θα λειτουργήσουμε και στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό», δήλωσε, αρχικά, ο Δάρλας, μετά το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης.
Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, ερωτηθείς για την ιδιαιτερότητα που έχει το κυριακάτικο παιχνίδι για τον ίδιο, είπε ότι: «Δεν έχω να δώσω απαντήσεις σε κανέναν. Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ και θα παίξω, όσο καλύτερα μπορώ, για την ομάδα μου».
Ερωτηθείς για το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στο εξής και τις δυσκολίες του, απάντησε ότι: «Υπάρχει "βάθος" στο ρόστερ και τα νέα παιδιά που ήρθαν θα βοηθήσουν για να ανταποκριθούμε στο απαιτητικό πρόγραμμα που έχουμε. Ο ανταγωνισμός είναι καλό να υφίσταται, έτσι γίνεται σε υγιείς ομάδες».
Υπέρηχο ο Ίβιτς, «πρώτη» του Χούτου
Αγωνιστικά, σε υπέρηχο θα υποβληθεί ο Βλάνταν Ιβιτς την Παρασκευή, για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού που αποκόμισε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Δύσκολα θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, για την οποία δεν υπολογίζεται σίγουρα ο επίσης τραυματίας, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.
Την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ έκανε την Πέμπτη ο Λάμπρος Χούτος. Ο 30χρονος επιθετικός βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και η παρουσία του στο ΟΑΚΑ εναπόκειται στη διάθεση του προπονητή του. Εκτός προπόνησης παραμένει ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, που δεν έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί από την περασμένη εβδομάδα, ενώ κανονικά προπονήθηκαν οι Μπιζέρα, Βιεϊρίνια.
Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






