Τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν ξεκινήσουν τα έργα στο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία συζήτησαν χθες οι Θοδωρής Ζαγοράκης και Βασίλης Σεργιαννίδης. Η συζήτηση του νυν και του τέως προέδρου της ΠΑΕ διεξήχθη σε καλό κλίμα και όπως έγινε γνωστό, τις εργασίες στον συγκεκριμένο χώρο θα επιβλέπει εργοδηγός. Το έργο προβλέπει γεωτρήσεις, που θα διαρκέσουν λίγες εβδομάδες, αλλά και εκσκαφές, οι οποίες αφορούν όλο τον χώρο. Τα έργα θα ξεκινήσουν ταυτόχρονα, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας ανησυχούν, επειδή το βάρος των μηχανημάτων που θα χρησιμοποιηθεί είναι τεράστιο και το έδαφος δεν θα πρέπει να είναι μαλακό για να μην υποχωρήσει.
Την ίδια ώρα, οι διοικούντες τον «Δικέφαλο του Βορρά» έχουν αρχίσει συζητήσεις για το νέο γήπεδο που χρειάζεται η ομάδα. Η ΠΑΕ εμφανίζεται έτοιμη να ξεκινήσει τις εργασίες για την κατασκευή αθλητικού κέντρου, το οποίο αν πράγματι ξεκινήσει τώρα, θα είναι έτοιμο προς χρήση (ένα μέρος του βέβαια) μέσα στους επόμενους τέσσερις ή πέντε μήνες.
Κάποιες μέρες ακόμα θα καθυστερήσει η επιστροφή του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ στην αγωνιστική δράση. Ο Πολωνός αμυντικός που είχε υποστεί θλάση στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού και αναμενόταν να είναι ετοιμοπόλεμος για τον αυριανό(14/2, 16:45) εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό, αλλά ένιωσε ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο στη σημερινή προπόνηση και έμεινε εκτός αποστολής.
Ως γνωστόν ούτε ο Μάρκος Αντόνιο θα παίξει στο παιχνίδι της Λιβαδειάς, διότι έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού. Αναλυτικά η αποστολή: Χαλκιά, Ρίζο, Αναστασάκο, Αραμπατζή, Ηλιάδη, Κωνσταντινίδη, Μαλεζά, Μπαλάφα, Χούτο, Μπιζέρα, Κονσεϊσάο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σορλέν, Βιεϊρίνια, Βερόν.
Ολα καλά με τον Κούδα
Μία σημαντική αγγειοπλαστική επέμβαση στο πόδι χρειάστηκε να κάνει ο Γιώργος Κούδας. Γι' αυτό και επί δύο ημέρες παρέμεινε στο νοσοκομείο. Τελικά όλα πήγαν καλά και από χθες ο «Μεγαλέξανδρος» του ελληνικού ποδοσφαίρου βρίσκεται στο σπίτι του. Αξίζει να αναφερθεί ότι η οικογένειά του και ο σύνδεσμος βετεράνων εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται: «Η οικογένεια του Γιώργου Κούδα και ο σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών ΠΑΟΚ αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά τον διευθυντή της κλινικής “Αγιος Λουκάς”, Δημοσθένη Κατσάρκα, τους γιατρούς Χατζημπαλόγλου Ανανία και Μπαλίτσα Αστέριο, καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό, για το αμέριστο ενδιαφέρον που επέδειξαν κατά τη διήμερη νοσηλεία του Γιώργου στο μικρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε».
Αλαβάντας: «Μπορεί να βγει στο Champions League ο ΠΑΟΚ»
Στη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Νίκος Αλαβάντας, μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis». Ο πρώην αρχηγός του «Δικεφάλου του Βορρά» εμφανίστηκε αισιόδοξος και τόνισε πως οι ασπρόμαυροι θα καταλάβουν μία θέση για το Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
«Ο ΠΑΟΚ έχει ξαφνιάσει όλο τον κόσμο, έχει κάνει εξαιρετική πορεία, βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία, δεν το περίμενε κανένας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και πιστεύω ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και θα είναι στις θέσεις για το Champions League», είπε αρχικά ο παλαίμαχος μπακ και αναφέρθηκε στο ρόστερ των Θεσσαλονικέων: «Είναι 3-4 παίκτες που με έχουν εντυπωσιάσει όπως ο Μουσλίμοβιτς που είναι εξαιρετικός σκόρερ, ο ΠΑΟΚ έκανε μία πολύ καλή επιλογή. Επίσης ο Κοντρέρας που είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης. Υπάρχουν επίσης ο Γκαρσία, ο Βερόν, επίσης καλός είναι ο Βιερίνια που είχε μία άτυχη στιγμή. Είναι η εμπειρία του Κονσεισάο που χρειαζόταν στην ομάδα. Ο Αθανασιάδης είναι καλός και θεωρώ ότι είναι αδικημένος γιατί έπρεπε να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ως εναλλακτική λύση του Μουσλίμοβιτς. Μυρίζεται το γκολ, πιστεύω ότι θα αφήσει εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο».
Καταλήγοντας, ο Αλαβάντας μίλησε για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: «Ο Λεβαδειακός ήταν αήττητος μέσα στην έδρα του, έκανε την πρώτη ήττα δεν θα μπορούσε να το κρατήσει παραπάνω. Αλλά είναι μία επικίνδυνη ομάδα, ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει και έχει την δυνατότητα να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα. Στον πρώτο γύρο με είχαν ρωτήσει και είχα πει 3-1. Τώρα πιστεύω ότι θα είναι 0-1».
Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






