Stoiximan Super League

Ήρθε ο Μπλαντένοφ

Στην Αθήνα βρίσκετε ο νέος τεχνικός της Καλλιθέας Στόϊκο Μπλαντένοφ. Ο πρώην προπονητής της Καστοριάς θα πιάσει δουλειά αμέσως. Το απογευμα θα εχει συναντήσεις με τους Καρακασίδη και Γεωργίου, Διευθύνοντα σύμβουλο και γενικό αρχηγό της ΠΑΕ αντίστοιχα
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Στην Αθήνα βρίσκετε ο νέος τεχνικός της Καλλιθέας Στόϊκο Μπλαντένοφ.
Ο πρώην προπονητής της Καστοριάς θα πιάσει δουλειά αμέσως. Το απογευμα θα εχει συναντήσεις με τους Καρακασίδη και Γεωργίου, Διευθύνοντα σύμβουλο και γενικό αρχηγό της ΠΑΕ αντίστοιχα.

Ο Βούλγαρος, πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, δήλωσε ικανοποιημένος που θα προπονήσει την Καλλιθέα, και αναφέρθηκε και στις εξαιρετικές εμφανίσεις της ομάδας την περασμένη περίοδο.
Το βράδυ της Τετάρτης ο Μπλαντένοφ ίσως συναντηθεί και με τον πρόεδρο της Καλλιθέας Νίκο Σαλευρή ενώ θα επιστρέψει αρχές Ιουλίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x