Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού όσον αφορά την κατάσταση του Βασίλη Τοροσίδη, ενόψει του αγώνα της Κυριακής (19:00, Novasports 1) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο διεθνής μπακ-χαφ και ο Γιώργος Γκαλίτσιος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και στο γυμναστήριο, όπως έπραξε και ο Ντιντιέ Ντομί.
Ενοχλήσεις στη μέση, που δεν εμπνέουν ανησυχία στους «ερυθρόλευκους», αισθάνθηκε ο Τάσος Πάντος. Ο Ιεροκλής Στολτίδης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ ο Παρασκευάς Άντζας έκανε θεραπεία. Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, πριν από τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς, ορίστηκε το Σάββατο στις 10:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.
Βασικός ο Ντάρμπισαϊρ
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε φαίνεται πως σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ως βασικό τον Ματ Ντάρμπισαϊρ, αφού η απόδοσή του στον αγώνα της Τετάρτης με τους Θεσσαλονικείς ικανοποίησε τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Λουτσιάνο Γκαλέτι και Ντιόγο.
Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα με την οποία θα παραχθούν οι πρωταθλητές Ελλάδας απέναντι στους «ασπρόμαυρους», κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Νικοπολίδης και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, οι Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Λεονάρντο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Ντουντού και Πατσατζόγλου, έχοντας στα πλάγια τους Όσκαρ (δεξιά) και Τζόρτζεβιτς (αριστερά). Πίσω από τον προωθημένο Ντάρμπισαϊρ θα βρίσκεται ο Μπελούτσι.
Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






