Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν… Έτσι και ο Άρης αναζητεί από τώρα ποδοσφαιριστές για την ενίσχυσή του το καλοκαίρι, μία αποστολή που έχει αναλάβει με το νέο του ρόλο ως τεχνικός διευθυντής ο Κίκε Ερνάντεθ.
«Αυτήν την στιγμή βρίσκομαι στην Αργεντινή και συγκεκριμένα στο Μπουένος Άιρες. Η ουσία αυτών των ταξιδιών είναι να δούμε ποδοσφαιριστές που θα ενδιαφέρουν τον Άρη και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Η δουλειά μας είναι να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, ώστε να ενισχύσουμε την ομάδα του Άρη με τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές», δήλωσε στα «Αθλητικά Νέα 98,7» ο Ισπανός πρώην τεχνικός των «κιτρίνων» και πρόσθεσε:
«Στο πρώτο μέρος των ταξιδιών παίρνουμε πληροφορίες και συστάσεις για ποδοσφαιριστές και αυτό που θέλουμε είναι να τους βλέπουμε αγωνιζόμενους. Μπορεί φέτος η ομάδα του Άρη να μην έχει την πορεία που θα έπρεπε να είχε, όμως το ποδόσφαιρο δεν σταματάει ποτέ. Τόσο ο πρόεδρος όσο και η διοίκηση κάνουν τα πάντα ώστε να επανδρώσουν την ομάδα με τους καλύτερους παίκτες. Θα γυρίσω με τις εισηγήσεις μου ώστε να τις συζητήσουμε με τους ανθρώπους του Άρη».
Όσον αφορά στον τραυματισμό του Βιτόλο, ο οποίος θα επιστρέψει στη δράση περίπου σε έναν μήνα, ο Κίκε Ερνάντεθ ανέφερε: «Πληροφορήθηκα για το γεγονός αυτό και μάλιστα έβλεπα το παιχνίδι από το διαδίκτυο. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για το συμβάν. Ο Βιτόλο είναι πολύ καλός χαρακτήρας. Έχει βάλει πάνω από τον εαυτό του την ομάδα. Οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό αξίζουν και θα πρέπει να έχουν την ανάλογη υποστήριξη. Να είστε σίγουροι ότι η ομάδα θα τον βοηθήσει».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






