Ευτυχής στον Ολυμπιακό, αν και δεν κρύβει πως θα ήθελε να αγωνίζεται περισσότερο, δήλωσε στο «SkySports» ο Ματ Ντάρμπισαϊρ, τονίζοντας πως αν θέλει και ο σύλλογος, επιθυμεί και ο ίδιος να παραμείνει έναν ακόμη χρόνο στην Ελλάδα.
«Είναι εξαιρετική εμπειρία για μένα η παρουσία μου στην Ελλάδα και σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Νιώθω περίφημα όταν παίζω μπροστά σε αυτούς τους καταπληκτικούς οπαδούς. Δεν νομίζω πως μπορείς να βρεις φιλάθλους τόσο παθιασμένους σαν κι αυτούς σε κάποιο άλλο μέρος του κόσμου. Είναι ιδανικό το περιβάλλον για μένα», τόνισε 23χρονος άσος και πρόσθεσε:
«Ο βασικός λόγος για τον οποίο πήγα στην Ελλάδα είναι για να παίξω ποδόσφαιρο. Δεν παίρνω το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελα, αλλά αν συνεχίσω να παίζω καλά, ο προπονητής θα μου δώσει περισσότερο χρόνο». Όσο για το μέλλον, είπε: «Αν ο Ολυμπιακός θέλει να μείνω εδώ, θα μείνω. Θα ήταν φανταστικό για μένα. Για την ώρα στόχος μου είναι να τα πηγαίνω καλά με τον Ολυμπιακό. Στο μέλλον θα δούμε. Φυσικά είμαι από την Αγγλία και όπου και αν με βρει η νέα σεζόν, όνειρό μου είναι να αγωνιστώ σε έναν μεγάλο σύλλογο της χώρας μου».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






