Stoiximan Super League

Κωστένογλου: «Θα περιμένω μέχρι την Τρίτη για Ζαϊρί»!

Την αποχώρηση του Λούσιο Φιλομένο από τον Αστέρα Τρίπολης προανήγγειλε ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Κωστένογλου, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο, όπου η ομάδα του ηττήθηκε(4-3). Παράλληλα, τόνισε πως δεν είναι σίγουρο ακόμα ότι θα φύγει ο Ζαουάντ Ζαϊρί, για το οποίον ακούγεται ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Παρελθόν θα αποτέλεσει για τον Αστέρα Τρίπολης ο Λούσιο Φιλομένο, ο οποίος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, ενώ δεν έπαιξε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Επιπλέον, ο Νίκος Κωστένογλου τόνισε πως δεν είναι σίγουρο ότι θα φύγει ο Ζαϊρί.

Αναλυτικά, όσα δήλωσαν

Κωστένογλου: «Ηθελα να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα για την επόμενη χρονιά και για τον λόγο αυτό χρησιμοποίησα αρκετά νέα πρόσωπα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο», είπε ο Κωστένογλου, αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 4-3. Όσον αφορά τις μεταγραφές και το ρόστερ της ομάδας του τη νέα σεζόν: « Την επόμενη χρονιά κάποια παιδιά θα βρίσκονται σε άλλη ομάδα. Οι παίκτες που θα έρθουν θα είναι ισάξιοι με αυτούς που θα φύγουν. Για τον Ζαϊρί, περιμένουμε απάντηση μέχρι την Τρίτη, ενώ δεν χρησιμοποίησα τον Φιλόμενο γιατί ήταν τελείως αρνητικός».

Σταματόπουλος: «Θέλαμε να τελειώσουμε με νίκη και τα καταφέραμε. Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια, καθώς είχαμε πολλά προβλήματα πριν τον αγώνα. Είχαμε μείνει με 16 ποδοσφαιριστές. Ο κόσμος ευχαριστήθηκε γκολ και θέαμα. Ευχαριστώ τον κόσμο του Πανιωνίου που ήρθε στην Τρίπολη. Συγχαρητήρια στον Κωστένογλου για τη δουλειά που κάνει στον Αστέρα. Το ίδιο θέλω να πω και για τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους συνεργάτες μου στον Πανιώνιο», είπε αρχικά ο Σταματόπουλος.

Όταν ερωτήθηκε για το μέλλον του, καθώς αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι ως προπονητής των «κυανέρυθρων», είπε: «Εχω αναγνωρίσει τα λάθη που έχω κάνει, όμως υπάρχουν και άλλοι παράγοντες, πέραν των αγωνιστικών, που φεύγω από την ομάδα. Ελπίζω να με φωτίσει ο Θεός να πάρω τη σωστή απόφαση».

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x