Παίκτης του Ολυμπιακού και για την επόμενη σεζόν θα είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης, όπως αναμενόταν και ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η επόμενη θα είναι η έκτη σεζόν του 38χρονου τερματοφύλακα με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, καθώς αγωνίζεται από τη σεζόν 2004-05 με την ομάδα του Πειραιά, όταν και αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό.
Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Έλληνας πορτιέρο μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου:
«Σήμερα ολοκληρώθηκε το τυπικό μέρος της υπόθεσης, αφού είχαμε συμφωνήσει από καιρό. Είναι χαρά μου να συνεχίζω να αγωνίζομαι για έναν ακόμα χρόνο. Η ομάδα με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και με στήριξε», ήταν τα πρώτα λόγια του Αντώνη Νικοπολίδη.
Σε ερώτηση για το αν έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο αποχώρησής του, τόνισε: «Θεωρώ ότι είναι καλύτερο να μιλάω για την αρχή και όχι για το τέλος».
Όσον αφορά στο τι περιμένει ενόψει της νέας σεζόν, σημείωσε ότι θέλει να συμμετάσχει και πάλι στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Ένα καλύτερο αγωνιστικά πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό, με την είσοδό μας στο Τσάμπιονς Λιγκ, που θα είναι η αρχή της νέας χρονιάς. Ελπίζω να έχω δύναμη και υγεία, προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα να είναι μέσα στους στόχους της».
Ερωτηθείς για το αν είναι η καλύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού την τελευταία πενταετία, απάντησε: «Δεν θεωρώ ότι ισχύει κάτι τέτοιο, μια και όλα αυτά τα χρόνια έχουν περάσει από την ομάδα σπουδαίοι ποδοσφαιριστές και έχουν βοηθήσει όλοι τους στους τίτλους, όπως ο Γκαλέτι, ο Ριβάλντο, ο Ντουντού και σίγουρα ξεχνάω τώρα αρκετούς».
Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στο κίνητρο που υπάρχει για έναν ποδοσφαιριστή μετά από όλα αυτά που έχει πετύχει: «Η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και ο τρόπος ζωής. Έχω πει και παλαιότερα ότι θα σταματήσω όταν δεν πάω στην προπόνηση με την ίδια όρεξη. Τότε θα ξέρω ότι ήρθε η ώρα να σταματήσω».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






