Stoiximan Super League

Νταρμπισάιρ: «Είμαι ευγνώμων που ήρθα στον Ολυμπιακό»

«Δεν το περίμενα. Είμαι ευγνώμων που ήρθα στον Ολυμπιακό και ζω στιγμές σαν τη σημερινή», δήλωσε ο Αγγλος επιθετικός του Ολυμπιακού, Ματ Νταρμπισάιρ. Ο 22χρονος άσος των «ερυθρόλευκων» αναδείχθηκε ο κορυφαίος παίκτης του συγκλονιστικού τελικού του Κυπέλλου Hellas On Line απέναντι στην ΑΕΚ, καθώς με την είσοδό του στο παιχνίδι(στο 46’) κατάφερε να σκοράρει δις, «δίνοντας» το σύνθημα για τη μεγάλη "ανατροπή" των μεχρι τότε δεδομένων.

«Δεν το περίμενα. Είμαι ευγνώμων που ήρθα στον Ολυμπιακό και ζω στιγμές σαν τη σημερινή», δήλωσε ο Αγγλος επιθετικός του Ολυμπιακού, Ματ Νταρμπισάιρ. Ο 22χρονος άσος των «ερυθρόλευκων» αναδείχθηκε ο κορυφαίος παίκτης του συγκλονιστικού τελικού του Κυπέλλου Hellas On Line απέναντι στην ΑΕΚ, καθώς με την είσοδό του στο παιχνίδι(στο 46’) κατάφερε να σκοράρει δις, «δίνοντας» το σύνθημα για τη μεγάλη "ανατροπή", των μεχρι τότε δεδομένων.

«Είμαστε πρωταθλητές και καταφέραμε να πάρουμε και το κύπελλο. Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίζομαι για μια μεγάλη ομάδα σαν τον Ολυμπιακό», κατέληξε ο Άγγλος επιθετικός.

Βασίλης Τοροσίδης: «Προφέραμε ωραίο θέμα και οι δύο ομάδες, ευτυχώς όμως κατακτήσαμε εμείς για ακόμη μία φορά το Κύπελλο. Όλοι στην ομάδα είμαστε κουρασμένοι, ευτυχώς βγήκαμε εμείς νικητές. Μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να το κάνει αυτό, να αγωνίζεται για 20’ με εννέα παίκτες και να κατακτά το Κύπελλο».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος, Άγγελος Ζάχος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x