Stoiximan Super League

Σάχα: «Να πάρω εκδίκηση…»

Δυσαρεστημένος από την απώλεια του Κυπέλλου εμφανίστηκε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Σάχα, ο οποίος στη συνέχεια δήλωσε πως θέλει να παραμείνει στην «Ένωση» και να πάρει εκδίκηση…

Δυσαρεστημένος από την απώλεια του Κυπέλλου εμφανίστηκε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Σάχα, ο οποίος στη συνέχεια δήλωσε πως θέλει να παραμείνει στην «Ένωση» και να πάρει εκδίκηση…

Αναλυτικά:

Σάχα: «Είναι δύσκολο να περιγράψω τα συναισθήματα μου. Στα πέναλτι ο Ολυμπιακός είχε την τύχη με το μέρος του. Τώρα πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να συνεχίσουμε. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι φεύγουμε λαβωμένοι καθώς θέλαμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο για να τον αφιερώσουμε στον κόσμο».

Ενώ για το αν θα παραμείνει στην ΑΕΚ, είπε: «Έχει περάσει μόλις μία ώρα από τη λήξη του τελικού. Θέλω να μείνω και να πάρω εκδίκηση για αυτό που έγινε σήμερα».

Εντίνιο: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το χωνέψουμε. Αν και προηγηθήκαμε με δύο γκολ, στο δεύτερο μέρος παρουσιαστήκαμε διαφορετικοί, δεχτήκαμε ένα γκολ και το παιχνίδι πήρε διαφορετική τροπή και το 2-1 μας αποσυντόνισε. Το ότι δώσαμε όλα κράτησε ανοιχτό το ματς μέχρι το τέλος και για αυτό ήταν ανοιχτό μέχρι την τελευταία στιγμή. Έχουμε την συνείδηση μας ήσυχη».

Άλβες: «Τα δώσαμε όλα και ήμασταν ενωμένοι μέχρι το τέλος. Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα και αυτό φάνηκε στο σημερινό παιχνίδι. Είμαστε επαγγελματίες και θα πρέπει να υπερασπιστούμε την ΑΕΚ μέχρι το τέλος».

Σκόκο: «Εμείς το χάσαμε. Χάσαμε το προβάδισμα το 2-0. Είχαμε ευκαιρία και με το 3-2 αλλά και πάλι το χάσαμε. Μας πόνεσε πολύ αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τα πλέι-οφ».


Επιμέλεια: Άγγελος Ζάχος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x