Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Ο Βέρτης κράτησε... Ζεβλάκοφ

Τέλος καλό, όλα καλά στην περίπτωση του Μίχαλ Ζεβλάκοφ. Ο Πολωνός αμυντικός πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες για μονοετή ανανέωση του συμβολαίου του. Αν και ο διεθνής άσος είχε ζητήσει να μείνει στον Πειραιά για ακόμη δύο χρόνια, δέχτηκε τελικά την πρόταση των «ερυθρολεύκων» και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του έως το 2010. «Θα μείνω για όσο καιρό τραγουδά ο Βέρτης», το σχόλιό του! «Πραγματοποίησα το όνειρό μου», από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο Παρασκευάς Άντζας.

Τέλος καλό, όλα καλά στην περίπτωση του Μίχαλ Ζεβλάκοφ. Ο Πολωνός αμυντικός πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες για μονοετή ανανέωση του συμβολαίου του. Αν και ο διεθνής άσος είχε ζητήσει να μείνει στον Πειραιά για ακόμη δύο χρόνια, δέχτηκε τελικά την πρόταση των «ερυθρολεύκων» και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του έως το 2010.

«Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό, αλλά θα είμαι για ακόμη ένα χρόνο παίκτης του Ολυμπιακού (γέλια). Στόχος μας είναι το νταμπλ ,αλλά το σημαντικότερο είναι να κάνουμε μια καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε αρχικά ο Ζεβλάκοφ και συνέχισε αναφερόμενος στις αποχωρήσεις των Άντζα και Τζόρτζεβιτς: «Είναι σπουδαίοι παίκτες και έχουν προσφέρει πολλά. Είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί το κενό τους, αλλά εγώ θα κάνω τα πάντα για να μη φανεί η απουσία του Άντζα».

Κλείνοντας, ο διεθνής άσος αποκάλυψε και τον… λόγο που τον ώθησε να πάρει την απόφαση, λέγοντας με αρκετή δόση χιούμουρ: «Την απόφαση αυτή την πήρα στα μπουζούκια (σ.σ. μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου) και θα μείνω στην ομάδα για όσο καιρό τραγουδά ο Νίκος Βέρτης»!

Σίριαλ δίχως τέλος...

Τελικά, ούτε σήμερα τελείωσε το «σίριαλ» της παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ, την Παρασκευή οι Πειραιώτες θα έχουν Δ.Σ., όπου θα συζητηθεί το θέμα του Ισπανού. Μετά το πέρας της συνάντησης με τους διοικούντες τον σύλλογο, ο εκπρόσωπος του προπονητή, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, μίλησε για διαφορές...

«Συνεχίζουμε τις διαπραγματεύσεις. Δεν υπάρχει συμφωνία. Υπάρχουν κάποιες διαφορές. Δεν μπορώ να πω αν είμαστε κοντά ή μακριά. Εμείς δεν πρόκειται να μπούμε σε διαπραγματεύσεις με άλλες ομάδες. Μόνο όταν ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακό και σε περίπτωση που δεν υπάρχει συμφωνία θα μιλήσουμε με άλλες ομάδες για το μέλλον του. Προσπαθούμε από την πλευρά μας να διασφαλίσουμε ορισμένα πράγματα. Εγώ θα φύγω από την Ελλάδα και θα επιστρέψω αργότερα για να συνεχίσουμε τις συζητήσεις», δήλωσε ο κ.Ιμπάνιεθ αποχωρώντας από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Την Παρασκευή 8/5/2009 και ώρα 14:00, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Στη συνεδρίαση θα συζητηθεί το θέμα του προπονητή της ομάδας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

* Την απόφαση να αντιμετωπίσει με συντηρητική αγωγή και όχι χειρουργικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς πήρε ο Φερνάντο Μπελούτσι, έπειτα από τη σύσκεψη που έγινε χθες με τους Λάκη Νικολάου και Γιάννη Αναγνωστόπουλο. Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού εκτιμά ότι οι συχνές ενοχλήσεις που νιώθει ο Αργεντινός θα ξεπεραστούν και θα είναι έτοιμος όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Μπέρμιγχαμ για Ντάρμπισαϊρ

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπέρμιγχαμ βρίσκεται ο Ματ Ντάρμπισαϊρ, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας του Μπλάκμπερν («Blackburn citizen»). Η ομάδα του Άλεξ ΜακΛις εξασφάλισε προ ημερών την επιστροφή της στην Premiership και επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της τον νεαρό επιθετικό, τον οποίο ήθελε να αποκτήσει και τον Ιανουάριο, όταν τελικώς δόθηκε δανεικός στον Ολυμπιακό.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διατηρήσουν στις τάξεις τους τον 23χρονο άσο, κάτι που επιθυμεί και ο ίδιος. Πάντως, όπως καταλήγει το ρεπορτάζ, η Μπλάκμπερν δεν θα αποφασίσει για το μέλλον του ποδοσφαιριστή προτού γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται την επόμενη περίοδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x