Κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου χαφ της Φλουμινένσε, Ρομέου Περέιρα Ντος Σάντος, βρίσκεται η Λάρισα. Οι διοικούντες τους «βυσσινί» έχουν καταθέσει πρόταση στο βραζιλιάνικο σύλλογο ώστε να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 24χρονο μέσο. Στη «χώρα του καφέ» και για λογαριασμό του παίκτη είναι και εκπρόσωπος της θεσσαλικής ομάδας προκειμένου οι διαπραγματεύσεις να έχουν θετική κατάληξη. Εντός των ημερών αναμένονται εξελίξεις και για τους Ντίκα, Περέιρα και Τσερνάτ.
Στις τάξεις της Λάρισας επικρατεί αισιοδοξία παρά το γεγονός ότι για να πείσουν το Ρομέου να μετακομίσει στην Ελλάδα θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Μαρίτιμο, που επίσης έχει βάλει το παίκτη στο μεταγραφικό της στόχαστρό.
Ο 18χρονος επιθετικός, Κάιο Περέιρα, που βρισκόταν υπό δοκιμή, όπως όλα δείχνουν, έπεισε τον Μαρίνο Ουζουνίδη για την αξία του και εντός των ημερών αναμένεται να υπογράψει.
Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ η ομάδα θα ανακοινώσει την απόκτηση δύο-τριών παικτών. Ο Ντίκα της Ραπίντ Βουκουρεστίου και ο Τσερνάτ της Ντιναμό Κιέβου είναι οι επικρατέστεροι αυτή τη στιγμή. Μάλιστα, ο δεύτερος αναμένεται να βρεθεί στη Λάρισα την επόμενη Πέμπτη για να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις και να «πέσουν» οι υπογραφές. Για τον Βαγγέλη Μόρα αναμένεται με ενδιαφέρον το τι θα κάνει η Μπολόνια. Συγκεκριμένα, το μέλλον του Έλληνα αμυντικού θα εξαρτηθεί απο το αν η ιταλική ομάδα θα παραμείνει ή όχι στην Serie A.
Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






