Stoiximan Super League

Ελευθερόπουλος: «Για το Μουντιάλ και την... Ιωάννα!»

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συνεχίσει στον ΠΑΣ Γιάννινα την καριέρα του εξήγησε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, μιλώντας στη «SportDay». «Ο τρόπος προσέγγισης του κ. Χριστοβασίλη ήταν ο ιδανικός για να με κάνει να νιώσω ότι θέλει πολύ να με κάνει να πάω εκεί», είπε ο 33χρονος τερματοφύλακας για την επιλογή του να πάει στους Γιαννιώτες, οι οποίοι . «Ο πρόεδρος μου έδωσε όλες τις εγγυήσεις, ένα πακέτο ελκυστικό. Το οικονομικό έρχεται σε δεύτερη μοίρα», πρόσθεσε.

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συνεχίσει στον ΠΑΣ Γιάννινα την καριέρα του εξήγησε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, μιλώντας στη «SportDay». Ο 33χρονος τερματοφύλακας σε κάθε του αναχώρηση για την Ιταλία πήγαινε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με την κόρη του. Η 7χρονη Ιωάννα την τελευταία φορά που τον είδε να περνάει το check in δεν έμεινε μόνο στα κλάματα. Πέρασε κάτω από τους αστυνομικούς για να τρέξει κοντά του. Η εικόνα αυτή ήταν αρκετή για να σκεφτεί να επιστρέψει στην Ελλάδα και να βρει κάποια ομάδα για να αγωνιστεί. «Ο τρόπος προσέγγισης του κ. Χριστοβασίλη ήταν ο ιδανικός για να με κάνει να νιώσω ότι θέλει πολύ να με κάνει να πάω εκεί», είπε για την επιλογή του να πάει στους Γιαννιώτες, οι οποίοι θέλουν και τον Αντώνη Πετρόπουλο.

Αποσπάσματα των δηλώσεων του «Έλε», που μπορεί να διαβάσετε σήμερα (30/05) στη αποκλειστικά στη «SportDay»:

Τι διαφορετικό είχε η προσέγγιση του πρόεδρου του ΠΑΣ, κ. Χριστοβασίλη; Τι ακριβώς ξεχώρισες και μιλάς συνέχεια γι' αυτό;

«Για μένα γενικότερα παίζει ρόλο η προσέγγιση σε όλα τα πράγματα. Λειτουργούσα και λειτουργώ συναισθηματικά. Κάποια στιγμή αναρωτήθηκα αν είναι σωστό ή όχι, διότι ο χώρος του ποδοσφαίρου, ειδικά τα τελευταία χρόνια, είναι πολύ επαγγελματικός, αλλά τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αυτός είμαι και έτσι θα συνεχίσω από τη στιγμή που νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Ο τρόπος προσέγγισης του κ. Χριστοβασίλη ήταν ο ιδανικός για να με κάνει να νιώσω ότι θέλει πολύ να με κάνει να πάω εκεί».

Πάμε λίγο στους δύο βασικούς λόγους της επιστροφής. Νούμερο ένα η κόρη σου η Ιωάννα;

«Ναι, η Ιωάννα είναι ο βασικότερος λόγος. Το εξήγησα και στους ανθρώπους της Σιένα. Η Ιωάννα είναι πλέον επτά χρόνων και ήταν δύσκολο τον τελευταίο 1,5 χρόνο κάθε φορά που έφευγα. Και για εκείνη και για μένα. Ακόμα και τώρα βέβαια δεν θα είμαι στην Αθήνα, αλλά είναι διαφορετικά. Οταν θα έρχεται θα έχει παιδάκια να παίζει, θα μιλούν την ίδια γλώσσα... η τηλεόραση, τα βιβλία. Στην Ιταλία δύο φορές που είχε έρθει ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη».

Και μετά έρχεται η Εθνική και η προοπτική για το Μουντιάλ.

«Ναι, δεν θέλω να κρύβομαι. Εχω κάνει πάρα πολλά στην καριέρα μου, αλλά δεν έχω πάει σε Μουντιάλ. Νοιάζομαι πάρα πολύ για το εθνόσημο, έχω περάσει από όλα τα τμήματα της Εθνικής και δεν είπα ότι θα πάω σίγουρα, αλλά ότι θα παίξω όλα μου τα χαρτιά για να πάω. Αν έχω την ικανότητα να πάω, θα πάω».

Εγινε μεγάλος ντόρος το τελευταίο διάστημα με το όνομά σου. Στα Γιάννενα μιλούσαν για σένα, ενώ σε μελετούσαν συνέχεια και στη Νέα Σμύρνη. Τελικά υπήρχε επίσημη πρόταση από τον Πανιώνιο;

«Κατ' αρχάς είμαι κάτοικος Νέας Σμύρνης και η Πλατεία είναι για μένα κάτι πολύ όμορφο. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον κ. Απέγητο και τον Νίκο Γέμελο. Αυτούς τους δύο ανθρώπους από τον Πανιώνιο για το ενδιαφέρον που έδειξαν και για το ραντεβού που κάναμε. Αλλά έδωσα τον λόγο μου στον κ. Χριστοβασίλη και ήθελα να τον τηρήσω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x