Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Προς αποχώρηση ο Μανωλάς

Έντονη είναι η φημολογία ότι ο Στέλιος Μανωλάς υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Νωρίτερα ο παλαίμαχος αμυντικός είπε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας πως αυτή είναι η τελευταία του μέρα στο σύλλογο. Η κίνηση αυτή, που για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ, έρχεται ως συνέχεια των δηλώσεων του Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου ο Σερβοέλληνας τεχνικός άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης. Ο 61χρονος προπονητής θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση το βράδυ και αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον όσα θα πει με τους μετόχους. Τι είπε στους παίκτες ο προπονητής. , ακολουθούν οι Καφές και Γεωργέας.

Έντονη είναι η φημολογία ότι ο Στέλιος Μανωλάς υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη από τη διοίκηση του συλλόγου, ωστόσο ο ίδιος φέρεται να είπε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας στην προπόνηση της Δευτέρας ότι είναι η τελευταία του μέρα στην ΑΕΚ. Ήταν γνωστό πως ο πρώην αμυντικός της ομάδας δεν είχε καλή συνεργασία με την ηγεσία της «Ένωσης», θεωρώντας πως οι αρμοδιότητες που του εκχωρήθηκαν ήταν χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα. Η κίνηση αυτή έρχεται ως συνέχεια των δηλώσεων του Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου ο Σερβοέλληνας τεχνικός άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης αν δεν του δοθούν τα εχέγγυα που έχει ζητήσει για να συνεχίσει το έργο του. Ο 61χρονος προπονητής θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση το βράδυ και αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον όσα θα πει με τους μετόχους.

Εξάλλου, από το μεσημέρι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκος Νοτιάς καθώς κι αρκετοί άλλοι μέτοχοι έχουν διαδοχικές συναντήσεις με τον πρόεδρο Νίκο Θανόπουλο, καθώς σχεδιάζουν όσα θα πουν στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (13:00). Θα αναφερθούν στα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ, την προοπτική συνεργασίας με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, καθώς επίσης στα θέματα του προπονητικού κέντρου και του γηπέδου. Από την πλευρά του, ο Δημ. Μελισσανίδης ενδέχεται σύντομα να ξεκαθαρίσει στους οπαδούς των «κιτρινόμαυρων» αν θα εμπλακεί με τον έναν (θα πάρει την ΠΑΕ) ή τον άλλον(θα υπάρξει μια μορφή χορηγίας) τρόπο στην ομάδα.

Ραντεβού στις 29 Ιουνίου

Η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ έγινε το πρωί της Δευτέρας. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανακοίνωσε στους παίκτες πως το ραντεβού τους για την έναρξη της προετοιμασίας ορίζεται για τις 29 Ιουνίου. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός είπε επίσης στους ποδοσφαιριστές τους ότι θα αλλάξουν πολλά στον τομέα της πειθαρχίας στην ομάδα τονίζοντας πως μόνο στα πλέι-οφ η ομάδα του παρουσίασε το πρόσωπο που ήθελε εντός κι εκτός γηπέδων. Με την άποψη αυτή συμφώνησε και ο Στέλιος Μανωλάς λέγοντας πως «... η ΑΕΚ των πλέι οφ έδειξε πως έχει μέλλον».

Περιμένοντας την κλήρωση

Η ΑΕΚ θα λάβει μέρος στον τέταρτο και τελευταίο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν στις 20 και 27 Αυγούστου. Η «Ένωση» θα μάθει τον αντίπαλό της στην κλήρωση που θα γίνει στις 7 Αυγούστου και με τα υπάρχοντα δεδομένα είναι οριακά στους ισχυρούς, κάτι που όμως μπορεί να αλλάξει καθώς θα προηγηθούν άλλοι τρεις προκριματικοί γύροι που μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα. Αξίζει να σημειωθεί πως στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της νέας σεζόν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Νάτσο Σκόκο, αφού είχε αποβληθεί στον επαναληπτικό απέναντι στην Ομόνοια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x