Παρελθόν αποτελεί από τον Πανθρακικό ο Θανάσης Δανίδης. Όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη απ’ τη θρακιώτικη ΠΑΕ δεν θ’ ανανεωθεί το συμβόλαιο του 31χρονου επιθετικού ο οποίος αποχωρεί απ’ τον σύλλογο της Κομοτηνής μετά από πολυετή θητεία.
Παράλληλα η διοίκηση των «πράσινων» ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον Κατερινιώτη γυμναστή, Λεωνίδα Μπίλη ο οποίος μέχρι πρότινος εργαζόταν στον ΠΑΟΚ.
Οι ανακοινώσεις:
«Η ΠΑΕ ανακοινώνει επίσης ότι δεν ανανεώνεται η συνεργασία με τον επιθετικό Θανάση Δανίδη, του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα αλλά και κάθε ευτυχία στην προσωπική του ζωή».
«Από την ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνεται η συνεργασία με τον Κατερινιώτη γυμναστή – προπονητή Λεωνίδα Μπίλη».
Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






