Stoiximan Super League

ΛΑΡΙΣΑ: «Μάχη» για Βισνιάρεκ

Μετά τον Αστέρα Τρίπολης, που κατέθεσε πρόταση ύψους 1 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Αρτούρ Βισνιάρεκ, στη διεκδίκηση του Πολωνού άσου της Αρμίνια Μπίλεφελντ μπήκε και η Λάρισα. Τι δήλωσε ο 32χρονος φορ στη «SportDay». Όλα ανοικτά με Τσέρνατ. Ξεκαθαρίζουν οι υποθέσεις των Στέφανου Κοτσόλη και Τουμέρ Μετίν.

Μετά τον Αστέρα Τρίπολης, που κατέθεσε πρόταση ύψους 1 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Αρτούρ Βισνιάρεκ, στη διεκδίκηση του Πολωνού άσου της Αρμίνια Μπίλεφελντ μπήκε και η Λάρισα. Οι «βυσσινί» διαπιστώνοντας ότι παρουσιάζονται αξεπέραστα εμπόδια για την απόκτηση ενός εκ των Τούρκων Ουμούτ Μπουλούτ και Ουμίτ Καράν, στράφηκαν στον διεθνή άσο, ο οποίος όμως δίνει προτεραιότητα στο να παραμείνει στην Bundesliga. Ανακοίνωσε Ρομέου.

«Έχω δύο προτάσεις από την Ελλάδα, αλλά αυτή τη στιγμή περιμένω το Αμβούργο και το Αννόβερο. Αν αργήσουν πολύ αυτές οι δύο ομάδες, θα εξετάσω τις προτάσεις από την Ελλάδα, την οποία προτιμώ από την Ολλανδία», δήλωσε ο 32χρονος φορ στη «SportDay». Στα υπόψη για την ενίσχυση της επίθεσης φέρεται να βρίσκεται και ο Ιβοριανός επιθετικός Έρικ Γκουέι του Εθνικού Αστέρα.

Στο μεταξύ, ανοικτά είναι όλα τα ενδεχόμενα στην υπόθεση του Φλορίν Τσέρνατ. Ο 29χρονος Ρουμάνος επιτελικός μέσος βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Κώστα Πηλαδάκη, αλλά παρόλο που υπάρχει διαφορά στο οικονομικό κομμάτι, ο ίδιος φαίνεται να θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους «βυσσινί».

Σύντομα θα πραγματοποιηθεί η τελική συνάντηση του Κώστα Πηλαδάκη με τον Στέφανο Κοτσόλη και υπάρχει αισιοδοξία για την ανανέωση της συνεργασίας, παρά τη διαφορά που υπάρχει μεταξύ της πρότασης της ΑΕΛ και των απαιτήσεων του 30χρονου γκολκίπερ. Ο πρόεδρος των «βυσσινί» θα μεταβεί στην Τουρκία για να συναντηθεί με τον μάνατζερ του Τουμέρ Μετίν και να ανανεωθεί η συνεργασία με τον 35χρονο μέσο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x