Stoiximan Super League

«Φωτογράφισε» Άρη ο Αμπρέου

Βέβαιη πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του Σεμπαστιάν Αμπρέου από τον Άρη. Ύστερα από τις δηλώσεις του προπονητή της εθνικής Ουρουγουάνης, που επιβεβαίωσε το γεγονός, ήρθαν και αυτές του τεχνικού της Σοσιεδάδ αλλά και του ίδιου του παίκτη, μέσω των οποίων επιβεβαίωσε ουσιαστικά ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στους «κίτρινους». «Έχω αποφασίσει ότι θα πάω στην Ελλάδα την επόμενη χρονιά. Έχω μάλιστα στείλει προσύμφωνο σε ελληνική ομάδα», δήλωσε ο 32χρονος επιθετικός. «Θα παρουσιάσουμε ένα σύνολο που θα μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε αντίπαλο και θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο», είπε σε συνέντευξή του στη «SportDay» ο Ιομάρ Μαζίνιο.

Βέβαιη πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του Σεμπαστιάν Αμπρέου από τον Άρη. Ύστερα από τις δηλώσεις του προπονητή της εθνικής Ουρουγουάνης, που επιβεβαίωσε το γεγονός, ήρθαν και αυτές του τεχνικού της Σοσιεδάδ αλλά και του ίδιου του παίκτη, μέσω των οποίων επιβεβαίωσε ουσιαστικά ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στους «κίτρινους».

«Εχω αποφασίσει ότι θα πάω στην Ελλάδα την επόμενη χρονιά. Εχω μάλιστα στείλει προσύμφωνο σε ελληνική ομάδα και περιμένω να μου στείλουν το συμβόλαιο για να το υπογράψω», ανέφερε ο 32χρονος επιθετικός. «Ο Αμπρέου θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη», είχε δηλώσει χθες ο τεχνικός της εθνικής Ουρουγουάης, Οσκαρ Ταμπάρεζ. «Αν δεν συνεχίσει στην Ελλάδα, θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί του», είπε ο νέος προπονητής της Ρεάλ Σοσιεδάδ, στην οποία ο Αμπρέου αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός από τη Ρίβερ Πλέιτ.

Μαζίνιο: «Θα παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο»

Ένα καλό σύνολο θα παρουσιάσει φέτος ο Άρης, όπως δήλωσε στη «SportDay» ο προπονητής της ομάδας, Ιομάρ Μαζίνιο.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη

Τι πρόσωπο θα έχει ο Άρης την επόμενη σεζόν;

«Σήμερα με τους παίκτες που έχουμε αλλά και την προετοιμασία που θα κάνουμε το καλοκαίρι θα παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Θα παρουσιάσουμε ένα σύνολο που θα μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε αντίπαλο. Και το πιο σημαντικό, θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο».

Πώς είδατε το φετινό πρωτάθλημα;

«Ενδιαφέρον. Γενικότερα όταν κρίνονται θέσεις για την Ευρώπη θα υπάρχει ενδιαφέρον. Οσον αφορά τις αδικίες, αυτές υπάρχουν παντού. Οχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλα τα πρωταθλήματα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Απλά ώς συμβιβάζεσαι».

Ποιον παίκτη ξεχωρίσατε φέτος;

«Τον Καραγκούνη. Ο Καραγκούνης είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης που μπορεί να σου κάνει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Πάντα παίζει καλά. Και όταν παίζει αυτός καλά, τότε όλη η ομάδα πάει καλά».

Αναλυτικά στο σημερινό φύλλο της «SportDay»...


Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x