Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Το παλεύει για Μάκο!

Η ΑΕΚ προσπαθεί να αποκτήσει τον Γρηγόρη Μάκο και οι προσπάθειες για να γίνει η μεταγραφή εντείνονται από τους ανθρώπους της "Ενωσης". Αν όλα πάνε καλά, μετά τον διεθνή άσο, οι «κιτρινόμαυροι» θα κινηθούν για την απόκτηση του Λεονάρντο του Λεβαδειακού. Σε ό,τι αφορά τον Ιλιε Ιορντάκε, ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός αναμένεται στην Αθήνα μέσα στην εβδομάδα. Πόσο κοστολογεί η διοίκηση τον Εντίνιο, ο μάνατζερ του οποίου θα έρθει αύριο στην Ελλάδα. «Θα μιλήσουμε με ΑΕΚ για Σορεντίνο», ο αθλητικός διευθυντής της Κιέβο.

Η ΑΕΚ προσπαθεί να αποκτήσει τον Γρηγόρη Μάκο και οι προσπάθειες για να γίνει η μεταγραφή εντείνονται από τους ανθρώπους της "Ενωσης". Η Μόναχο 1860 είναι πάντα στο "κόλπο" και ο Πανιώνιος θα δώσει τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα που θα κάνει τη μεγαλύτερη προσφορά. Οι άνθρωποι της "Ενωσης" δεν θα παρατήσουν την υπόθεση και είναι αποφασισμένοι να κάνουν τη μεταγραφή

Ο αθλητικός διευθυντής της Μόναχο 1860, Μίκι Στέβιτς, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την εμπλοκή της ΑΕΚ στην υπόθεση, τόνισε: «Ο Μάκος είναι πολύ καλός παίκτης, το θέμα είναι ανοιχτό, αλλά δεν μπορούμε να αποκτάμε παίκτες σε οποιαδήποτε τιμή. Πρέπει να λάβουμε υπ' όψιν μας τις οικονομικές δυνατότητες της Μόναχο 1860».

Ακολουθούν Λεονάρντο-Ιορντάκε

Αν γίνει η μεταγραφή του Γρηγόρη Μάκου στην ΑΕΚ, η διοίκηση της ομάδας θα κινηθεί για την απόκτηση του διακαή πόθου του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Πρόκειται για τον Λεονάρντο, ο οποίος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Σερβοέλληνα τεχνικό. Οι διοικούντες εκτιμούν ότι ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, θα απαντούσε θετικά σε μία πρόταση της τάξεως 400.000 ευρώ, που θα συμπεριλαμβάνει έμψυχα ανταλλάγματα. Ευχάριστο θεωρείται το γεγονός ότι για τον Βραζιλιάνο μέσο δεν ενδιαφέρονται άλλες ομάδες, κάτι που διευκολύνει τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.

Σε ό,τι αφορά τον Ιλιε Ιορντάκε, ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός αναμένεται στην Αθήνα μέσα στην εβδομάδα. Ο 24χρονος άσος ενημερώθηκε από την «Ένωση» να έρθει για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Η συγκεκριμένη είδηση ικανοποίησε τον παίκτη, ο οποίος ανυπομονούσε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους «κιτρινόμαυρους».

«Τσουχτερή» τιμή για τον «Έντι»

Στην Ελλάδα θα βρίσκεται από αύριο ο μάνατζερ του Εντίνιο. Ο εκπρόσωπός του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, Σιμπριάνο (εργάζεται στο γραφείο του πασίγνωστου Ζόρζε Μέντες) θα έχει συνάντηση με τους διοικούντες την ΑΕΚ και θέλει πόσο κοστολογούν τον πελάτη του. Οι «κιτρινόμαυροι» θα του μεταφέρουν πως παραχωρούν τον 27χρονο άσο έναντι 1,5 εκατ. ευρώ. Το παραπάνω ποσό θα θεωρηθεί υπερβολικό για τον ατζέντη, ο οποίος θα επιθυμούσε να αποδεσμεύσει ως ελεύθερο τον «Έντι». Η «Ένωση» αποκλείεται να «δωρίσει» το διεθνή παίκτη, αλλά δεν μπορεί να πιέσει τον Εντίνιο να μείνει από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για την επόμενη σεζόν.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x