Stoiximan Super League

Ουμίτ Καράν: «Σε επαφή με τη Λάρισα»

Θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη Λάρισα παρουσιάστηκε ο Ουμίτ Καράν, μιλώντας στη «SportDay». Ο 33χρονος Τούρκος επιθετικός επιβεβαίωσε τις επαφές με τους «βυσσινί» και παρά τη διαφορά που υπάρχει, φάνηκε να αισιοδοξεί για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. «Είμαστε σε επαφή, υπάρχει κοινή θέληση, αλλά και διαφορά στο οικονομικό όχι πολύ μεγάλη. Εύχομαι όλα να κυλήσουν ομαλά», δήλωσε.

Θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη Λάρισα παρουσιάστηκε ο Ουμίτ Καράν, μιλώντας στη «SportDay». Ο 33χρονος Τούρκος επιθετικός επιβεβαίωσε τις επαφές με τους «βυσσινί» και παρά τη διαφορά που υπάρχει, φάνηκε να αισιοδοξεί για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

«Έχουν γίνει συζητήσεις με τη Λάρισα, αλλά μέχρι εκεί. Είμαστε σε επαφή, υπάρχει κοινή θέληση, αλλά και διαφορά στο οικονομικό όχι πολύ μεγάλη. Η κατάσταση στη Γαλατάσαραϊ για μένα δεν είναι καλή. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αποχωρήσω. Στόχος μου είναι να κάνω μια μεταγραφή στο εξωτερικό», δήλωσε ο άσος της Γαλατάσαραϊ και πρόσθεσε: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δεχτώ μια πρόταση που θα με ικανοποιεί απόλυτα και στο οικονομικό σκέλος. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι υψηλού επιπέδου και διαθέτει δυνατές ομάδες. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να έρθω στην Ελλάδα. Εύχομαι όλα να κυλήσουν ομαλά».

Ο Ουμίτ Καράν, που δεν υπολογίζεται από τον Φρανκ Ράικαρντ, είχε φέτος 28 συμμετοχές (18 στο πρωτάθλημα, 5 στο Κύπελλο, 4 στο UEFΑ και 1 στα προκριματικά του Champions League) και 3 γκολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x