Stoiximan Super League

Σκίμπε: «Ήθελα τον Αμανατίδη στην εθνική Γερμανίας»

Την αποκάλυψη πως, όσο εργαζόταν ως βοηθός και πρώτος προπονητής στην εθνική Γερμανίας, σχεδίαζε να καλέσει τον Γιάννη Αμανατίδη έκανε ο νέος προπονητής του στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Μίχαελ Σκίμπε. «Είναι κρίμα που πριν από μερικά χρόνια δεν πήρε τη γερμανική υπηκοότητα. Σε συνεργασία με την ομοσπονδία, είχαμε προσπαθήσει να τον καλέσουμε στην εθνική ομάδα, αλλά ήταν ήδη μέλος της εθνικής Ελλάδας και είχε αγωνιστεί με τις Ελπίδες», δήλωσε ο 44χρονος τεχνικός.

Την αποκάλυψη πως, όσο εργαζόταν ως βοηθός και πρώτος προπονητής στην εθνική Γερμανίας, σχεδίαζε να καλέσει τον Γιάννη Αμανατίδη έκανε ο νέος προπονητής του στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Μίχαελ Σκίμπε. «Είναι κρίμα που πριν από μερικά χρόνια δεν πήρε τη γερμανική υπηκοότητα. Σε συνεργασία με την ομοσπονδία, είχαμε προσπαθήσει να τον καλέσουμε στην εθνική ομάδα, αλλά ήταν ήδη μέλος της εθνικής Ελλάδας και είχε αγωνιστεί με τις Ελπίδες», δήλωσε ο 44χρονος τεχνικός σε συνέντευξή του σε γερμανική εφημερίδα.

Όσο για το αν ο 28χρονος Έλληνας φορ, που από τα 14 χρόνια του ζει και αγωνίζεται στη Γερμανία, θα διατηρήσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην Άιντραχτ, ο Μίχαελ Σκίμπε είπε: «Ο Αμανατίδης είναι και θα παραμείνει ένας από τους ηγέτες της ομάδας. Όμως, παρά το γεγονός ότι τον εκτιμώ πολύ, το ποιος θα είναι αρχηγός είναι ένα θέμα που θα δω στα τέλη της προετοιμασίας».

Eπιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x