Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Βλέπει τον Ογκαράρου

Την περίπτωση του Γκεόργκε Ογκαράρου εξετάζει σοβαρά η ΑΕΚ, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay». Ο 29χρονος αμυντικός του Άγιαξ προτάθηκε στους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι εκτιμούν ότι ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να καλύψει τη δεξιά πλευρά της άμυνας. Τα τυπικά έχουν απομείνει στην «Ένωση» για την ανακοίνωση του Ιλιε Ιορντάκε, ο οποίος σήμερα το μεσημέρι θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Στην απόφασή του να αποχωρήσει από το πόστο του εμμένει ο Στέλιος Μανωλάς. Ο Γιάννης Κυφωνίδης ζητεί τη γνώμη σας και τις απαντήσεις των κ.κ. Τσακίρη και Κομπότη.

Την περίπτωση του Γκεόργκε Ογκαράρου εξετάζει σοβαρά η ΑΕΚ, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay». Ο 29χρονος αμυντικός του Άγιαξ προτάθηκε στους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι εκτιμούν ότι ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να καλύψει τη δεξιά πλευρά της άμυνας. Ο Ρουμάνος άσος αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν ως δανεικός στη Στεάουα Βουκουρεστίου και είχε 20 συμμετοχές, χωρίς να πετύχει κάποιο γκολ. Ο Ογκαράρου είναι 11 φορές διεθνής και έχει τιμηθεί από τον πρόεδρο της πατρίδας του (με το «Αθλητικό Μετάλλιο της Τιμής») για την παρουσία της εθνικής στο Euro 2008.

Ποιος είναι ο Ογκαράρου

Ημερομηνία γέννησης: 03/02/1980
Εθνικότητα: Ρουμάνος
Ύψος: 1,78 μ.
Βάρος: 72 κ.
Θέση: Δεξιός μπακ-χαφ
Ομάδα: Άγιαξ
Διεθνής: 11 φορές

Η καριέρα του

Χρονολογία Σύλλογος

1998/2006 Στεάουα Βουκουρεστίου
2006/08 Άγιαξ
2008/08 Στεάουα Βουκουρεστίου (δανεικός)

Υπογράφει ο Ιορντάκε

Τα τυπικά έχουν απομείνει στην ΑΕΚ για την ανακοίνωση του Ιλιε Ιορντάκε. Ο Φλορίν Μανέα, μάνατζερ του Ρουμάνου αριστερού χαφ, πήρε το συμβόλαιο μεταφρασμένο στα αγγλικά και αυτό θα υπογραφεί σήμερα από τον παίκτη, αφού προηγουμένως το μελετήσουν και οι δικηγόροι του.

«Δεν υπήρχε λόγος να χρονοτριβούμε σήμερα (σ.σ.: χθες), γι' αυτό κρίναμε σκόπιμο να πάρουμε το συμβόλαιο, να το παραδώσουμε στους δικηγόρους μας και να περάσουμε αύριο (σ.σ.: σήμερα) το μεσημέρι για τις υπογραφές. Υπάρχει συμφωνία, αυτό είναι δεδομένο και δεν αλλάζει. Ο Ιορντάκε θεωρείται παίκτης της ΑΕΚ και αύριο (σ.σ.: σήμερα) θα ανακοινωθεί επίσημα», δήλωσε ο ατζέντης του 24χρονου άσου στη «SportDay». Ο Ιορντάκε θα λάβει περίπου 170.000 ευρώ την πρώτη σεζόν, με τις αποδοχές του να ανεβαίνουν κλιμακωτά κάθε χρόνο (τον τρίτο θα φτάσουν τις 250.000 ευρώ ετησίως).

Εν αναμονή της απόφασης του Στ. Μανωλά

Στην απόφασή του να αποχωρήσει από το πόστο του εμμένει ο Στέλιος Μανωλάς. Οι προσπάθειες των ανθρώπων της ΑΕΚ να μεταπείσουν τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας πέφτουν στο «κενό» και ο παλαίμαχος άσος αναμένεται να προβεί σε ανακοινώσεις στο τέλος του μήνα. Η απόκτηση του Κώστα Μανωλά και η παρουσία του θείου του στην υπογραφή του συμβολαίου στα γραφεία της ΠΑΕ χθες, έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι άλλαξε γνώμη. Παρόλα αυτά, ο Στέλιος Μανωλάς δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να μείνει άλλο στο πόστο του και παρότι διατηρεί καλές σχέσεις με τον Φλορίν Μανέα (σ.σ.: μάνατζερ του Ιορντάκε), δεν συναντήθηκε μαζί του για το θέμα του Ίλιε Ιορντάκε.

Αναμονή για Μάκο, Λεονάρντο

Καμία εξέλιξη δεν σημειώθηκε στην υπόθεση του Γρηγόρη Μάκου, ο οποίος τόνισε ότι «έχω κλείσει τον κύκλο μου στον Πανιώνιο» και εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του. Ο 22χρονος άσος, όμως, δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να πιέσει ή να εκβιάσει καταστάσεις. Στην ΑΕΚ δείχνουν αισιόδοξοι για το θέμα του διεθνούς άσου και πιστεύουν ότι οι «κυανέρθυροι» θα εκτιμήσουν την κίνηση του παίκτη.

Σε ό,τι αφορά τον Λεονάρντο, οι κιτρινόμαυροι» θα κινηθούν όταν ολοκληρωθεί το θέμα του Μάκου. Ο Λεβαδειακός φαίνεται πως δεν έχει δεχθεί πρόταση από την ΑΕΚ για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου μέσου και οι διοικούντες λένε ότι «πολλές φορές λέγονται διάφορα πράγματα χαριτολογώντας, μεταφέρονται και δημιουργείται κλίμα».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x