Stoiximan Super League

ΛΑΡΙΣΑ: Σε επαφή με Βαλένθια για Ούγκο Βιάνα

Στο «στόχαστρο» της Λάρισας βρίσκεται ο Ούγκο Βιάνα. Οι «βυσσινί» έχουν έρθει σε επαφή με τη Βαλένθια και συζητούν το ενδεχόμενο να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού ο 26χρονος μέσος. Ίσως βοηθήσει στο να προχωρήσει το θέμα η γνωριμία του Πορτογάλου με τον Νίκο Νταμπίζα.

Στο «στόχαστρο» της Λάρισας βρίσκεται ο Ούγκο Βιάνα. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΛ έχει έρθει σε επαφή με την Βαλένθια για την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού, του 26χρονου μέσου που έχει δημιουργικές ικανότητες και στόχος είναι να μπει οψιόν αγοράς σε περίπτωση που επιτευχθεί συμφωνία. Όμως, δεν έχει γίνει γνωστό εάν σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις. Δηλαδή, εάν πάει και καλά το θέμα και αν υπάρχουν πιθανότητες να αποκτηθεί ο Πορτογάλος παίκτης.

Ο Βιάνα δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της Βαλένθια, Ουνάι Εμερι για τη νέα περίοδο, όπως συνέβη και τη σεζόν που πέρασε και έπαιξε σε τέσσερα παιχνίδια του Κυπέλλου UEFA και στο Κύπελλο Ισπανίας. Τη σεζόν 2007-08 αγωνίστηκε ως δανεικός στην Οσασούνα, έχοντας εννέα συμμετοχές(οκτώ ως αλλαγή), διότι στην αρχή της χρονιάς πέρασε έναν τραυματισμό.

Ο παίκτης των «νυκτερίδων» ξεκίνησε την καριέρα του στα 19 του από τη Νιούκαστλ, όπου και είχε συμπαίκτη τον αρχηγό της Λάρισας, Νίκο Νταμπίζα. Παλαιότερα ο αμυντικός της ΑΕΛ είχε βοηθήσει στο να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές. Συγκεκριμένα είχε συμβάλλει στο να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές των Σολάνο και Ρομπέρ.

Eπιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x