Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Προχωρά του Λέτο!

Πλέον επιβεβαιώνεται και επίσημα. Ο Σεμπάστιαν Λέτο είναι στόχος του Παναθηναϊκού και μάλιστα οι ιθύνοντες της ΠΑΕ κινούνται ενεργά για την απόκτησή του. Σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο Κώστας Αντωνίου βρίσκεται ήδη στην Αγγλία και συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τη Λίβερπουλ, αποσκοπώντας στην αίσια κατάληξη της υπόθεσης του Αργεντινού μεσοεπιθετικού. Ίσως και αύριο να ανακοινωθεί ο Κώστας Κατσουράνης!

Πλέον επιβεβαιώνεται και επίσημα. Ο Σεμπάστιαν Λέτο είναι στόχος του Παναθηναϊκού και μάλιστα οι ιθύνοντες της ΠΑΕ κινούνται ενεργά για την απόκτησή του. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΝovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο Κώστας Αντωνίου βρίσκεται ήδη στην Αγγλία και συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τη Λίβερπουλ, αποσκοπώντας στην αίσια κατάληξη της υπόθεσης του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

Δεν αποκλείεται φυσικά και να επιστρέψει στην πατρίδα μας, έχοντας εξασφαλίσει την άδεια της αγγλικής ομάδας, αλλά και το «Ok» του ποδοσφαιριστή. Όλα αυτά μία μέρα μετά τις σχετικές δηλώσεις του περσινού άσου του Ολυμπιακού, στις οποίες ουσιαστικά αποκάλυψε ότι η μετακίνησή του στον αιώνιο αντίπαλο είναι κατά 90% σίγουρη.

Παράλληλα, το «τριφύλλι» θα προσπαθήσει να «κλείσει» και τον επιθετικό. Το όνομα που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας αποκλειστικά από το www.sport-fm.gr είναι του Αιγύπτιου επιθετικού της Γουίγκαν (έπαιξε δανεικός), Αμρ Ζακί. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό επιθετικό, ύψους 1,85, που έχει όλα αυτά τα στοιχεία που θέλει ο Χενκ Τεν Κάτε. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνουν για πρόταση και λένε το εξής: «Ο παίκτης μας έχει προταθεί. Είναι στη λίστα», σε αντίθεση με τις πληροφορίες μας που αναφέρουν ότι έχει ήδη γίνει πρόταση δανεισμού στη Ζάμαλεκ όπου ανήκει.

Αγκαλιά με Κατσουράνη

Πιο κοντά από ποτέ στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κώστα Κατσουράνη φαίνεται πως είναι ο Παναθηναϊκός. Δημοσιεύματα στην Πορτογαλία κάνουν λόγο για συμφωνία των «πρασίνων» με την Μπενφίκα για την αγορά του 30χρονου μέσου έναντι 2,5 εκατ. ευρώ. Όσον αφορά στο εμπόδιο της ΑΕΚ και του όρου που προβλέπει αποζημίωση της σε περίπτωση επιστροφής του παίκτη στην Ελλάδα; Πληροφορίες αναφέρουν πως έγινε μία πρώτη κρούση στη διοίκηση της «Ένωσης» για να πάρει ένα ποσό και να παραιτηθεί του σχετικού όρου. Είναι λοιπόν πιθανό να λάβει η ΑΕΚ ένα ποσό (1-1,5 εκατ. ευρώ) για να ανάψει το πράσινο φως και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του διεθνούς άσου στο «τριφύλλι». Όλα δείχνουν πως ο Κώστας Κατσουράνης θα αποτελέσει το δεύτερο απόκτημα του ΠΑΟ μετά τον Σεντρίκ Καντέ. Η μεταγραφή θα ανακοινωθεί ως την Τετάρτη.

Ένχελααρ: «Δεν ήταν εύκολη απόφαση»

Στο δυναμικό της Αϊντχόφεν ανήκει και τυπικά από τη Δευτέρα ο Ορλάντο Ένχελααρ, ο οποίος την ύστατη ώρα αποφάσισε να αφήσει στα κρύα του λουτρού τον Παναθηναϊκό και να επαναπατριστεί. «Δεν ήταν μία εύκολη απόφαση. Την Παρασκευή ενημέρωσα τον Χενκ Τεν Κάτε πως ο Παναθηναϊκός δεν ήταν η επιλογή μου και τη Δευτέρα αποφάσισα να υπογράψω στην Αϊντχόφεν. Θα ήθελα πολύ να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο και πιστεύω πως με τις εμφανίσεις μου στην Αϊντχόφεν θα έχω την ευκαιρία να τα καταφέρω», δήλωσε ο 30χρονος Ολλανδός μέσος, που υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο.

Νενέ: «Έχω συμβόλαιο»

Ο Νενέ είναι ένα από τα ονόματα που απασχόλησαν (;) τον Παναθηναϊκό για τη θέση του αριστερού χαφ. Ο ίδιος ερωτηθείς για το φημολογούμενο ενδιαφέρον των «πρασίνων» απάντησε: «Δεν έχει σημασία να λέμε ονόματα ομάδων. Έχω συμβόλαιο με τη Μονακό», ενώ πρόσθεσε πως επιθυμία του είναι να παραμείνει στην Εσπανιόλ, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε ως βασικός φέτος. Πάντως όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στη γαλλική ομάδα.

Θετικός ο Μόρις για Μπέτις

Φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου η ολοκλήρωση της μετακίνησης του Νασίφ Μόρις στην Μπέτις. Ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός θα δοθεί δανεικός από τον Παναθηναϊκό στην ομάδα της Ανδαλουσίας, η οποία θα διατηρεί οψιόν αγοράς του εφόσον εξασφαλίσει την άνοδο στην Primera Division. Ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε πως δεν έχει αντίρρηση να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. «Είμαι σε διακοπές και δεν έχει αποφασιστεί ακόμη τίποτα. Το γεγονός ότι η Μπέτις θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία δεν λειτουργεί αποτρεπτικά, γιατί πρόκειται για έναν σπουδαίο σύλλογο. Η διεκδίκηση της ανόδου είναι πρόκληση και ταυτόχρονα κίνητρο για έναν ποδοσφαιριστή. Όταν βλέπεις πως η ομάδα σου έχει φτιαχτεί για να νικά, νιώθεις ασφάλεια όταν υπογράφεις», είπε στην «As».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x