Stoiximan Super League

Ζητάει 10, μπορεί να πέσει στα 7!

Δεν βιάζονται στον Ολυμπιακό για τις μεταγραφές του αριστερού χαφ, του επιθετικού και του αμυντικού μέσου. Οι Πειραιώτες εκτιμούν ότι η Μπέτις θα ρίξει (από τα 10) στα 7 εκατ. ευρώ τις απαιτήσεις της για τον Μαρκ Γκονζάλες. Το θέμα της συνεργασίας στην ΠΑΕ συζήτησαν, εκτός από τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ, χθες ο Σ. Κόκκαλης και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι. Τι παίζεται με τον Κάλστρομ. «», τόνισε ο Κετσπάγια.

Δεν βιάζονται στον Ολυμπιακό για τις μεταγραφές του αριστερού χαφ, του επιθετικού και του αμυντικού μέσου. Οι Πειραιώτες διαψεύδουν ότι έγινε κίνηση για τον Μαρκ Γκονζάλες, ωστόσο από την Ισπανία προέκυπτε ότι οι διοικούντες θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή για τον Χιλιανό μεσοεπιθετικό. Ο λόγος είναι ότι η Μπέτις τον πουλάει, αλλά με πολλά χρήματα. Ο 25χρονος παίκτης έχει ζητήσει να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του και οι Ανδαλουσιάνοι τον κοστολογούν στα 10 εκατ. ευρώ.

Υπάρχει, όμως, η πίστη ότι οι απαιτήσεις του συλλόγου της Σεβίλλης μπορεί να πέσουν στα 7 εκατ. ευρώ. Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίζονται διατεθειμένοι να προσφέρουν μέχρι 5 εκατ. ευρώ για να κάνουν τον Γκονζάλες δικό τους ή να διαθέσουν ένα χαμηλότερο ποσό για συνιδιοκτησία. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ισπανοί δεν δίνουν τον ποδοσφαιριστή δανεικό, ενώ υποστηρίζουν ότι πέρυσι απέρριψαν πρόταση της τάξεως των 11 εκατ. ευρώ από αγγλική ομάδα.

Μπαίνουν και στην ΠΑΕ

Το θέμα της συνεργασίας στην ΠΑΕ Ολυμπιακός συζήτησαν, εκτός από τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ, χθες ο Σωκράτης Κόκκαλης και οι αδερφοί Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. Μετά το τέλος του ραντεβού έγινε γνωστό ότι οι κ.κ. Αγγελόπουλοι εμφανίζονται θετικοί να ασχοληθούν με το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, όχι όμως άμεσα (σκέφτονται να ρίξουν το βάρος στο μπάσκετ).

Ωστόσο, έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για να μπουν δυνατά στο χώρο τα επόμενα χρόνια και σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», έγινε αναλυτική κουβέντα, αφού τα δύο αδέρφια ενημερώθηκαν και για το Καραϊσκάκη (και τη ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ), το οποίο είναι το ίδιο σημαντικό με την ΠΑΕ.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι Αγγελόπουλοι θα μπουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και θα υπάρξουν εξελίξεις για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, που μπορεί να επηρεάσει και το μεταγραφικό μπάτζετ των Πειραιωτών.

Το θέμα του Κάλστρομ και του Λεντέσμα

Δεν είναι εύκολη η περίπτωση απόκτησης του Κιμ Κάλστρομ από τον Ολυμπιακό. Ο λόγος είναι ότι απαιτούνται αρκετά χρήματα για να έρθει ο Σουηδός μεσοεπιθετικός στην Ελλάδα και να φορέσει την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Η Λιόν, στην οποία ανήκει ο διεθνής ποδοσφαιριστής, δεν τον παραχωρεί και η συγκεκριμένη υπόθεση χρειάζεται υπομονή. Σε ό,τι αφορά τον Κριστιάν Λεντέσμα, οι Πειραιώτες περιμένουν τον Αργεντινό ανασταλτικό μέσο. Η διοίκηση θέλει να τον περάσει ο Τιμούρ Κετσπάγια από το «μικροσκόπιό» του και να εκφράσει άποψη για την αξία του «Λύκου».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x