Stoiximan Super League

Κανακούδης: «Έφθασα ένα βήμα από την ΑΕΚ»!

Πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην ΑΕΚ βρέθηκε ο Πέτρος Κανακούδης, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Ήμουν ένα βήμα από το να υπογράψω στην ΑΕΚ, αλλά δεν υπέγραψα διότι είχε εσωτερικά προβλήματα η ομάδα», τόνισε ο Έλληνας μέσος.

Πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην ΑΕΚ βρέθηκε ο Πέτρος Κανακούδης, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Ήμουν ένα βήμα από το να υπογράψω στην ΑΕΚ, αλλά δεν υπέγραψα διότι είχε εσωτερικά προβλήματα η ομάδα», τόνισε ο Έλληνας μέσος.

Αναλυτικά

Ερωτηθείς εάν συζήτησε με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του σε μία από τις δύο ομάδες, απάντησε: «Είναι αλήθεια, ήμουν σε προχωρημένο επίπεδο διαπραγματεύσεων με τις δύο αυτές ομάδες. Όμως ήταν εντυπωσιακός ο τρόπος που με προσέγγισε ο ΠΑΣ και με τα δεδομένα που υπήρχαν, υπέγραψα στον ΠΑΣ. Οι συζητήσεις γίνονταν κυρίως με την ΑΕΚ και βρέθηκα ένα βήμα πριν να υπογράψω, όμως δεν υπέγραψα διότι είχε εσωτερικά προβλήματα η ομάδα, τα οποία με αφήσανε πίσω χρονικά. Σιγά σιγά άρχισαν να κλείνουν το ρόστερ οι ομάδες και δεν γινόταν να αναμένω, διότι θα έμενα χωρίς ομάδα». Ξεκαθάρισε, όμω, ότι είναι ευχαριστημένος που θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Όμως δεν πήγα στον ΠΑΣ για αυτούς τους λόγους. Ήταν θερμό το ενδιαφέρον της ομάδας και ζεστός είναι ο τρόπος που με προσεγγίζει ο κόσμος, όταν με συναντά στον δρόμο και το ίδιο συμβαίνει και με τους άλλους παίκτες. Ο κόσμος δείχνει την αγάπη του. Το έκανε και στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, όταν ήρθαν περίπου 4.000 κόσμος στο γήπεδο. Για τον φίλαθλο κόσμο των Ιωαννίνων δεν υπάρχει άλλη ομάδα, μόνο ο ΠΑΣ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει κάνει 12 μεταγραφές στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αλλά ο Έλληνας παίκτης θεωρεί πως αν υπάρξει διάθεση από τους παίκτες, όλα θα πάνε καλά. «Είναι δύσκολο και συνάμα εύκολο, διότι υπάρχει σοβαρός προπονητής, ενώ πολλοί από τους βασικούς παίκτες θα είναι Έλληνες. Δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Θα προσπαθήσουμε για το κοινό καλό της ομάδας και το κλίμα στα αποδυτήρια είναι άριστο», σχολίασε ο Κανακούδης, ενώ για τους στόχους της ομάδας του ανέφερε: «Όταν ανεβαίνει μία ομάδα από τη Β’ Εθνική στη SuperLeague, ο στόχος της είναι να κερδίσει γρήγορα την παραμονή της. Εμείς οι ποδοσφαιριστές για το δικό μας καλό θα θέλαμε να βγούμε στην Ευρώπη, για να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον, όμως δεν είναι εύκολο. Υπάρχουν και άλλες καλές ομάδες στην κατηγορία».

Ο πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης έχει χρησιμοποιηθεί σε αρκετές θέσεις, αλλά προτιμά να αγωνίζεται σε δύο από αυτές. «Φέτος έπαιξα σε τέσσερις θέσεις, αλλά θεωρώ πως καλύτερα είναι όταν παίζω σε όλη την αριστερή πλευρά και στον άξονα», είπε ο 25χρονος παίκτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x