Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Δοκιμάζει Βραζιλιάνο μπακ

Τον 20χρονο Βραζιλιάνο δεξιό μπακ Ζενίλσον δοκιμάζει στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Δυσκολίες για την απόκτηση του Λεονάρντο, αλλά επιμένουν οι «κιτρινόμαυροι». Σημαντική η διαφορά με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Τελειωμένη μεταγραφή του Τζεμπούρ στην Αλ Ιτιχάντ, ο Τύπος της Αλγερίας. Δεν επιβεβαιώνει η ΠΑΕ.

Τον 20χρονο Βραζιλιάνο δεξιό μπακ Ζενίλσον δοκιμάζει στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο νεαρός άσος, αγνώστων λοιπών στοιχείων, θα συνεχίσει να προπονείται με την «Ένωση» για λίγες ημέρες μέχρι ο Σερβοέλληνας τεχνικός να σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη για τις ικανότητές του και αποφασίσει για την τύχη του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως o Zενίλσον, που αγωνιζόταν σε περιφειακό πρωτάθλημα της Βραζιλίας και είναι ελεύθερος, έχει καλές τοποθετήσεις και είναι αρκετά γρήγορος παρά το ύψος του (1,85μ.).

Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση ενός δεξιού οπισθοφύλακα που θα πλαισιώσει τους Κουτρομάνο και Γεωργέα. Ο 61χρονος προπονητής αρέσκεται στο να δοκιμάζει νεαρούς ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις και μάλιστα η ΑΕΚ με τον τρόπο αυτό εντόπισε και απέκτησε τον Ρουμάνο χαφ Ίλιε Ιορντάκε.

Δεν παραιτείται για Λεονάρντο!

«Παγώνει» η υπόθεση του Λεονάρντο για κάποιες ημέρες, όπως ανέφεραν χθες στην ΑΕΚ, έχοντας καταλάβει ότι δεν είναι εύκολο να κάνουν τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό δικό τους. Ο Γιάννης Κομπότης φέρεται να αξιώνει περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 22χρονου παίκτη, ο οποίος δεσμεύεται με ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό. Ο πρόεδρος των Βοιωτών, σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη και τους «κιτρινόμαυρους», κατέχει μόλις το 50% των δικαιωμάτων του. Στην «Ένωση» αποφάσισαν να περιμένουν κάποιες μέρες, με την ελπίδα να χαλαρώσει ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων».

Υπάρχει διαφορά…

Μεγάλη είναι η απόσταση που χωρίζει την ΑΕΚ από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του νεαρού μέσου. Η πλευρά του 18χρονου παίκτη απέρριψε την τελευταία προσφορά για συμβόλαιο με κλιμακωτές αποδοχές 80.000-90.000-100.000-120.000 ευρώ συν μπόνους. Οι απαιτήσεις του διεθνούς με τη Νέων άσου φαίνεται πως ξεκινούν από τις 150.00 ευρώ, ενώ πρέπει να ρυθμιστούν και τα μπόνους. Όπως αναφέρει η «SportDay», προτού γίνει νέα προσπάθεια, ο Νίκος Θανόπουλος θα μιλήσει με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για το συγκεκριμένο θέμα.

Εν Αθήναις

Τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (5/8), τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (8/8) και τη Μαγιόρκα στο ΟΑΚΑ (12/8) θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στην Αθήνα μετά την επιστροφή της από το Ζέεφελντ (29/7). Οι ώρες των αγώνων θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x