Stoiximan Super League

«Καμία πρόταση για Μαρτσένα»

Ουδεμία πρόταση δεν έχει κατατεθεί στη Βαλένθια για τον Κάρλος Μαρτσένα, όπως δήλωσε ο μάνατζέρ του κατόπιν συνάντησης που είχε με τη διοίκηση του συλλόγου. Τι δήλωσε για τον Παναθηναϊκό. Πρόταση για τον 28χρονο Αργεντινό φορ Όμπολο της ΑΪΚ φέρονται να έχουν καταθέσει οι «πράσινοι», σύμφωνα με τον μάνατζέρ του. Κι επίσημα ανακοινώθηκε η απόκτηση των Κατσουράνη και Λέτο, που για πρώτη φορά το πρωί.

Ουδεμία πρόταση δεν έχει κατατεθεί στη Βαλένθια για τον Κάρλος Μαρτσένα, όπως δήλωσε ο μάνατζέρ του κατόπιν συνάντησης που είχε με τη διοίκηση του συλλόγου. «Ρώτησα τη διοίκηση της Βαλένθια αν υπάρχει πρόταση για τον Μαρτσένα και έλαβα αρνητική απάντηση», δήλωσε ο Μανόλο Γκαρθία Κιλόν, ενώ ερωτηθείς για τον Παναθηναϊκό είπε: «Μου τηλεφώνησε ένας Έλληνας μάνατζερ και με ενημέρωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό, αλλά έκτοτε δεν έχω μάθει λεπτομέρειες». Όσο για το αν θα ενδιέφερε τον Ισπανό στόπερ η προοπτική να αγωνιστεί στην Ελλάδα τόνισε «… δεν θέλω να κάνω καμία εκτίμηση, γιατί πρόκειται απλώς για υποθέσεις», ενώ κατέληξε λέγοντας πως «… η Βαλένθια είναι αυτή που ορίζει την τιμή του παίκτη».

Ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να δώσει 4 εκατ. ευρώ και τον Νασίφ Μόρις στη Βαλένθια για τον Κάρλος Μαρτσένα. Εξάλλου, ισπανικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Ατλέτικο Μαδρίτης ενδιαφέρεται για τον 30χρονο άσο, ωστόσο μετά την απόκτηση του Χουανίτο από την Μπέτις δύσκολα θα κινηθούν και για άλλον αμυντικό.

Εναλλακτική λύση για τον Παναθηναϊκό είναι ο Ματίας Μπιέρσμιρ, ωστόσο η Γκέτεμποργκ φέρεται να έχει δεχτεί επίσημη πρόταση από την Μπριζ.

Και ξαφνικά… Όμπολο

Πρόταση από τον Παναθηναϊκό για τον Μάουρο Ιβάν Όμπολο ισχυρίζεται πως έχει ο μάνατζέρ του. Ο Αργεντινός με ιταλικό διαβατήριο επιθετικός ανήκει στην ΑΪΚ Στοκχόλμης, δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το Δεκέμβριο του 2010 και οι «πράσινοι» φέρονται να προσφέρουν 750.000 ευρώ για την απόκτησή του, ποσό όμως που κρίνεται μικρό καθώς η ομάδα του ζητεί τα υπόλοιπα.

«Είναι πολλά τα χρήματα που ζητεί η ΑΪΚ. Η Σάντα Φε προσφέρει 500.000 ευρώ και ο Παναθηναϊκός 750.000 ευρώ», είπε ο μάνατζερ του 28χρονου άσου, Κρίστιαν Μπάγκαρνικ, στην «SportBladet». «Υπάρχει ενδιαφέρον, μπορώ να το επιβεβαιώσω, αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα όσο διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη», τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της ΑΪΚ, Μπιόρν Βέστρεμ.

Ο Μάουρο Ιβάν Όμπολο έχει φέτος 5 γκολ σε 12 συμμετοχές στο σουηδικό πρωτάθλημα, ενώ την περασμένη σεζόν είχε 10 τέρματα σε 30 εμφανίσεις. Άρχισε την καριέρα του στη Βελέζ, ενώ έχει περάσει από την Μπελγκράνο και την Άρσεναλ Σαραντί, ενώ είχε ένα πέρασμα από την ιταλική Πιατσέντζα (2002/03) και την ισπανική Μπούργκος (2005/06).

Και με τη βούλα

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη και του Σεμπαστιάν Λέτο για τέσσερα και πέντε χρόνια αντίστοιχα. Παράλληλα ανακοινώθηκε πως αποκτήθηκαν οι Ματέο Ραντοβάνοβιτς και Γιώργος Μαχλελής που θα στελεχώσουν την Golden Team.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x