Stoiximan Super League

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Θέλει τον Βιέρι!

Μία ηχηρή μεταγραφή θέλει να πραγματοποιήσει ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες έχουν βάλει τον Κριστιάν Βιέρι στο «στόχαστρό» τους και έχουν ψάξει αρκετά το συγκεκριμένο θέμα. Οι «κυανοκίτρινοι» προσέγγισαν την πλευρά του παίκτη, καταθέτοντας μια άκρως δελεαστική πρόταση, την οποία ο Ιταλός φορ σκέφτεται σοβαρά. Στην Τρίπολη θα φτάσουν σήμερα το μεσημέρι οι Αντριάν Μπαστία και Σαλοζί Ουντότζι, ενώ το βράδυ θα έρθει στην Ελλάδα ο Σεμπαστιάν Καρέρα.

Μία ηχηρή μεταγραφή θέλει να πραγματοποιήσει ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες έχουν βάλει τον Κριστιάν Βιέρι στο «στόχαστρό» τους και έχουν ψάξει αρκετά το συγκεκριμένο θέμα. Ο Ιταλός επιθετικός φαίνεται να μην μπορεί να βρει ομάδα στο ιταλικό πρωτάθλημα και πέρυσι αγωνίστηκε στην Αταλάντα με 1.500 ευρώ μηνιαίως και 100.000 ευρώ για κάθε γκολ που θα πετύχαινε. Το όνομά του είχε ακουστεί χθες για τον ΠΑΟΚ, αλλά οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν ασχοληθεί με την περίπτωσή του.

Από την πλευρά τους, οι διοικούντες τον Αστέρα προσέγγισαν την πλευρά του παίκτη, καταθέτοντας μια άκρως δελεαστική πρόταση, την οποία ο Ιταλός φορ σκέφτεται σοβαρά. Η υπόθεση του 35χρονου φορ διχάζει τα υψηλά κλιμάκια της ομάδας. Εν τω μεταξύ, στη λίστα των «κυανοκίτρινων» φαίνεται πως βρίσκεται ακόμη ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι μεγάλο όνομα σε πολύ μικρότερη ηλικία από τον Βιέρι (είχε πέρυσι 9 συμμετοχές και πέτυχε 2 γκολ στο ιταλικό πρωτάθλημα).

Ερχεται ο Καρέρα

Στην Τρίπολη θα φτάσουν σήμερα οι Αντριάν Μπαστία και Σαλοζί Ουντότζι, οι οποίοι θα έρθουν το μεσημέρι και θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις του Αστέρα Τρίπολης. Στην αρκαδική πόλη θα βρίσκεται το βράδυ ο Σεμπαστιάν Καρέρα. Δεν αποκλείεται ο 31 ετών μέσος να ανακοινωθεί και επίσημα σήμερα μαζί με τον Ουντότζι.

Τη Δευτέρα θα έρθει στην Ελλάδα ο Λούκας Βίλτσες, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο (σ.σ.: υπάρχει οψιόν αγοράς στο συμβόλαιό του).

Σε ό,τι αφορά τον Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι, ο κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στην Ιταλία για να διευθετήσει το θέμα με το διαβατήριό του και θα έρθει στη χώρα μας για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Αστέρα.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x