Ξεπέρασε την αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπωρούσε και επέστρεψε στην προετοιμασία του Άρη ο Κριστιάν Νασούτι. Αντίθετα, απών θα είναι ο Φρανσίσκο Χαβίτο, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα, χωρίς όμως να εκφράζονται ανησυχίες για μεγαλύτερη ζημιά. Για πρώτη φορά πήρε μέρος στις προπονήσεις και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Βασίλης Ρόβας, που μίλησε και στους εκπροσώπους του Τύπου.
«Η ομάδα βαδίζει σε καλό δρόμο. Θέλω να κερδίσω τίτλους με τον Άρη, είναι ένα παιδικό μου όνειρο. Ξέρω τι μπορώ να προσφέρω, στο γήπεδο φαίνονται όλα», δήλωσε ο Ρόβας.
Σχετικά με την κλήρωση του πρωταθλήματος που θα φέρει τον Άρη αντιμέτωπο με την προηγούμενη ομάδα του, τον Ατρόμητο, ο Ρόβας είπε: «Το κεφάλαιο Ατρόμητος έχει τελειώσει για μένα. Κρατάω τα θετικά που έζησα εκεί. Το μόνο που σκέφτομαι αυτήν την στιγμή είναι ο Άρης. Τη φανέλα που θα φοράω θα την τιμάω και θα δίνω τα πάντα γι΄ αυτήν».
Στο μεταξύ, την Τετάρτη, 8/7 αναμένεται να ενταχθεί στην αποστολή στο Καρπενήσι ο Χρήστος Αραβίδης , που χρειάστηκε να αφήσει την προετοιμασία για προσωπικό ζήτημα. Την Πέμπτη θα ενσωματωθούν με την ομάδα και οι Κάρλος Αράνο, Σεμπαστιάν Αμπρέου.
Η ΠΑΕ Αρης, εξάλλου, ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου κεντρικού αμυντικού, Πέτρου Γκολτσίδη, από τον ΠΑΟ Κουφαλίων, ο οποίος θα στελεχώσει την ομάδα κάτω των 21.
Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






