Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Επέκταση σε Λεοντίου, «παρελθόν» Σιόντης- Μάλαρτζ

Η επιβράβευση για το σθένος και την προσπάθεια που επέδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια του σοβαρού του τραυματισμού ήρθε. Ο Σωτήρης Λεοντίου θα μείνει στον Παναθηναϊκό ως το 2012, καθώς με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι έγινε επέκταση στο υπάρχον συμβόλαιό του, αλλά και ότι δόθηκε δανεικός στην Καβάλα για την ερχόμενη περίοδο. Παράλληλα, «παρελθόν» αποτελούν από το ρόστερ οι Αρκάντιους Μάλαρτζ (πήγε στη Λάρισα) και Στέφανος Σιόντης.

Η επιβράβευση για το σθένος και την προσπάθεια που επέδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια του σοβαρού του τραυματισμού ήρθε. Ο Σωτήρης Λεοντίου θα μείνει στον Παναθηναϊκό ως το 2012, καθώς με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι έγινε επέκταση στο υπάρχον συμβόλαιό του, αλλά και ότι δόθηκε δανεικός στην Καβάλα για την ερχόμενη περίοδο. Παράλληλα, «παρελθόν» αποτελούν από το ρόστερ οι Αρκάντιους Μάλαρτζ (πήγε στη Λάρισα) και Στέφανος Σιόντης (Καβάλα).

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Αρκάντιους Μάλαρτζ στην ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 (Λάρισα) με ελεύθερη μεταγραφή.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Στέφανου Σιόντη στην ΠΑΕ Νέα Καβάλα με ελεύθερη μεταγραφή.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή Σωτήρη Λεοντίου να επεκτείνει το συμβόλαιό του κατά έναν χρόνο, ως το 2012, αναπροσαρμόζοντας παράλληλα και τους οικονομικούς του όρους. Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο στην ΠΑΕ Νέα Καβάλα».


Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x