Stoiximan Super League

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Επέστρεψε ο Σενόνε, πρόβλημα και με Μπουχάν

Δε σταματούν καθημερινά τα προβλήματα για τον Γιώργο Παράσχο. Μετά τον τραυματισμό του Νίκολα Σενόνε, ο οποίος επέστρεψε στα Ιωάννινα για να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του, πρόβλημα προέκυψε και με τον Εστέμπαν Μπουχάν. Προς Εθνικό ο Ντε Βισέντι.

Δε σταματούν καθημερινά τα προβλήματα για τον Γιώργο Παράσχο. Μετά τον τραυματισμό του Νίκολα Σενόνε, ο οποίος επέστρεψε στα Ιωάννινα για να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του, πρόβλημα προέκυψε και με τον Εστέμπαν Μπουχάν. Προς Εθνικό ο Ντε Βισέντι.

Τραυματισμών συνέχεια…

Ο Εστέμπαν Μπουχάν ήταν το τελευταίο «θύμα» της κακοδαιμονίας που έχει πλήξει τους Ηπειρώτες. Ο 30χρονος Αργεντινός μέσος δέχτηκε ένα χτύπημα στην απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου και αποχώρησε από το πρόγραμμα. Την Κυριακή ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να γίνει μια ασφαλείς διάγνωση του προβλήματος.

Στα Ιωάννινα επέστρεψε ο Νίκολας Σενόνε. Ο ποδοσφαιριστής του γιαννιώτικου συλλόγου θα υποβληθεί την Κυριακή σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Αν το πρόβλημα αποδειχτεί σοβαρό, τότε ενδέχεται να μην επιστρέψει στο Ελατοχώρι Πιερίας ώστε να συνεχίσει την προετοιμασία με τους συμπαίκτες του.

Μεγάλη έμφαση στην τακτική έδωσε στο απογευματινό πρόγραμμα της ημέρας ο Γιώργος Παράσχος. Ο έμπειρος τεχνικός δεν δίστασε να βάλει ακόμη και τις φωνές ορισμένες φορές στους ποδοσφαιριστές του, με σκοπό να εκτελέσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τις ασκήσεις.

Δανεικός θα παραχωρηθεί όπως όλα δείχνουν ο νεοαποκτηθείς Ντε Βισέντι. Πιθανότερος προορισμός για τον νεαρό επιθετικό την επόμενη σεζόν είναι ο Εθνικός.

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x